A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ізяславська багатопрофільна лікарня отримала від Польщі медичну гуманітарну допомогу

Дата: 24.10.2022 17:19
Кількість переглядів: 208

Під час воєнних дій особливого аспекту набуває забезпечення лікарняного фронту всім необхідним. Адже  КНП «Ізяславська багатопрофільна лікарня» надає послуги не тільки жителям Ізяславщини, а й внутрішньо переміщеним особам, які постраждали від російського терору та знайшли прихисток в нашій громаді.

Приємно, що за час повномаштабної війни вкотре підставляють дружнє плече наше місто-побратим Остроленка (Польщі). Наші друзі не лише продовжують відкрито демонструвати свою позицію щодо повномасштабної війни російської армії проти України, але й тим, що регулярно формують гуманітарні вантажі для допомоги нашій країні, зокрема громаді. Європейці вболівають за українців, а особливо внутрішньо-переміщених осіб та воїнів, які потребують якісної медичної допомоги. У рамках нещодавно укладеного Договору про партнерство та співробітництво між містом Остроленка (Польща) і містом Ізяслав (Україна) днями велика партія неоціненної гуманітарної допомоги приїхала до Ізяславської лікарні. В умовах воєнного часу така підтримка вкрай важлива.

Для потреб наших бійців та внутрішньо переміщених осіб передали медикаменти, антисептичні та дезинфекційні засоби, перев'язочний матеріал, засоби індивідуального захисту, питну воду тощо. Закордонні побратими також потурбувалися про дороговартісне медичне обладнання (крісла, столи).

Так, в лікарні все це є. Проте після вторгнення росії в Україну потреби зростають і не завжди тих ресурсів, які є в медичному закладі, достатньо для надання якісної медичної допомоги. Своєчасна і регулярна допомога є особливо цінною у такий скрутний час. Зокрема завдяки такій європейській підтримці є можливість пiдвищити якість надання медичної допомоги, як захисникам нашої громади, так і внутрiшньо перемiщеним особам, які теж звертаються до місцевої лікарні.

Розуміючи нагальні потреби мешканців  та гостей Ізяславщини, а також  надаючи таку необхідну в ці складні часи підтримку для поліпшення життя пацієнтів, небайдужі мешканці Остроленка дарують не просто матеріальні цінності, а дають надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Від імені всіх мешканців та гостей Ізяславщини висловлюємо слова безмежної подяки нашим європейським друзям за ту неоціненну підтримку та допомогу нашій громаді.   

Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь