A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Пам'ять Героя увіковічнили в Білогородському ліцеї

Дата: 21.10.2022 11:04
Кількість переглядів: 160

Фото без опису

Боротьба українського народу за незалежність триває вже не перше століття. Національна пам'ять українців зберігає спомини про подвиги та жертовність наших пращурів на цьому важкому шляху. Від 2014 року уособленням захисників України стали новітні Герої.

У результаті збройної агресії росії проти України загинуло/померло  чимало захисників, серед них - уродженці Ізяславщини. Вони стояли на смерть за кожного з нас – за те, щоб прийдешні покоління мали гідне майбутнє у незалежній країні, а всі ми могли розвивати громадянське суспільство та робити Україну кращою.

З метою увіковічення подвигу захисника України, в Білогородському ліцеї відкрили куточок пам’яті свого випускника та земляка-новітнього Героя, який власним життям на передовій країни захищав територіальну цілісність нашої держави.

Капітан…Командир другої механізованої роти першого механізованого батальйону 14 окремої механізованої бригади ім.Князя Романа Великого, котрого поважали воїни, який достойно виконував свою роботу. Основна риса, яка його вирізняла – це його козацька натура. В ньому бачили побратими славного командира і нащадка славетного роду козаків, який відстоював свою державу. Йому передрікали велике майбутнє…

25-річний білогородчанин… Він хотів жити, жити поруч із рідними, кохати свою дружину, виховувати свого маленького синочка… Про щось мріяв, думав, надіявся… Але,  на жаль, 07 березня на Київщині загинув від руки ворога, який прийшов на нашу землю…

Фото без описуТепер на облаштованому церемоніальному місці Андрій Ткачук дивитиметься на нас із вічності. І кожен, хто ступає на поріг холу навчального закладу, на мить притишуватиме крок... на мить схилятиме у шані голову перед пам'яттю Героя.

Атмосфера заходу була пронизана патріотизмом.

Усі наші Герої живі, поки ми пам`ятаємо!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь