A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбувся традиційний розіграш кубка з футболу пам'яті воїна-десантника Василя Кобернюка

Дата: 18.10.2022 21:31
Кількість переглядів: 248

Фото без опису 

Ще дев’ять років тому ніхто із нас навіть не зміг би уявити, що у вільне, красиве життя молодої та незалежної держави вторгнеться чужинець. У нашу Україну, майбутнє якої сьогодні захищають молоді юнаки, сини, батьки та чоловіки. На жаль, не всім судилося повернутися живими... Серед них і наші земляки.

11 жовтня, нашому земляку, спортсмену, а також захиснику України Василю Кобернюку виповнилося б 39 років. Проте не судилося…У 2014 році при виконанні військового обов’язку загинув, захищаючи мир і спокій громадян своєї України.

Вже стало традицією щороку у жовтні проводити розіграш кубка з футболу пам’яті новітньому Герою, сміливцю та спортсмену Василю Кобернюку.

Цьогоріч у турнірі, який відбувся 16 жовтня на стадіоні Ізяславської ДЮСШ, взяли участь 4 команди: «Фортуна» (м.Славута), «Перлина Поділля» (смт.Білогір'я), «Камчатка» (с.Радошівка) та «Харчомаш» (м.Ізяслав).

Усі присутні перед стартом турніру вшанували пам'ять загиблого воїна та всіх захисників України, що полягли у боях за її незалежність, хвилиною мовчання.

Усі команди демонстрували гарну та видовищну гру, проте найсильнішими виявились футболісти команди «Перлина Поділля», які у фіналі в серії пенальті перемогли команду «Фортуна» та завоювали почесний трофей - перехідний кубок, котрий впродовж року зберігався та зберігатиметься надалі в Ізяславському ліцеї № 4, де свого часу навчався герой і ім'я якого носить тепер його рідна школа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь