A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Благодійна акція до Дня захисника України «Тримайтеся! Ми з вами!»

Дата: 14.10.2022 22:33
Кількість переглядів: 1580

Фото без опису

В Україні триває вже дев’ятий рік війна. Кожен українець переймається долею України та всебічно підтримує воїнів-захисників. Не є винятком і здобувачі освіти Ізяславщини.

До Дня захисників та захисниць України в Ізяславському ліцеї № 2  проведено благодійну акцію під назвою "Тримайтеся! Ми з вами!". Діти із задоволенням та великою відповідальністю стали учасниками благодійної акції. Вони разом зі своїми батьками упродовж тижня приносили чай, каву, згущене молоко, печиво, цукерки, енергетичні батончики, зернята, супи «Гаряча кружка», миючі засоби, теплі шкарпетки, нижню білизну тощо.

Діти розуміють, що допомогти армії, нашим бійцям, може кожен із нас, хто має в серці бодай трохи любові і здатен нею ділитися. Адже матеріальні речі – суттєві, проте значно вагоміше те, що в душі! А тому маленькі шкільні художники підготували ще й листи та малюнки для оборонців-земляків. На малюнках переважно висвітлено синьо-жовті прапори, чудову українську природу та військову техніку, що перемагає ворога. У кожен малюнок діти вкладали свою любов, повагу та шану українським військовим, які боронять нас від російських окупантів. У листах школярі дякують військовим за те, що вони ціною власного життя захищають Україну та український народ.

Дитячі малюнки та листи – зворушливі й завжди бажані обереги для захисників України на фронті!

Наші бійці дуже радіють, коли їм передають вірші, листи, обереги, малюнки та інші дитячі роботи. Вони надихають, підбадьорюють та підтримують дух українських воїнів. Багато хто ці дорогоцінні подарунки носять при собі, вставляючи в бронежелети, захисні тактичні шоломи, а також їх можна побачити у бліндажах, в бойових машинах, тощо.

Фото без описуУсі зібрані речі було сформовано в 13 коробок та передано землякам, які захищають наш спокій на передовій (Харківська, Донецька та Запорізька області), аби кожен із них відчув підтримку та вдячність з боку дітей та дорослих.

Разом до перемоги! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь