A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Проведено засідання Координаційної  ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству у сім’ї та протидії торгівлі людьми при Ізяславській міській раді

Дата: 14.10.2022 15:54
Кількість переглядів: 262

13 жовтня в приміщенні КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті Ізяславської міської ради.

У засіданні взяли участь представники відділу поліцейської діяльності № 2 Шепетівського районного управління поліції ГУ НП в Хмельницькій області, комунальної установи «Центр надання соціальних послуг»,  відділів «Служба у справах дітей», освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради, КНП «Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги», Ізяславської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості,  відділу «Ізяславське бюро правової допомоги» Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

До порядку денного було включено два питання:

1. Про діяльність спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі на території Ізяславської міської ради за 9 місяців 2022 року.

2. Про надання безоплатної правової допомоги уразливим категоріям населення, в тому числі особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, вимушеним переселенцям.

У ході обговорення зазначених питань членами Координаційної ради обговорено та надано ряд рекомендацій щодо покращення взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашнього насильства та насильства за ознакою статі на території Ізяславської громади. 

За результатами обговорень прийнято відповідні рішення.

 

За матеріалами КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь