A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітання міського голови з Днем Українського козацтва, Днем заснування Української повстанської армії (УПА), святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисника України

Дата: 14.10.2022 09:00
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

Шановні мешканці та гості Ізяславщини!

Сьогоднішній день об’єднує величні свята – День Українського козацтва, День заснування Української повстанської армії (УПА), свято Покрови Пресвятої Богородиці та державне свято – День захисника України.  Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, окроплене кров’ю та освячене вірою, а тому особливо шануються українцями.

Ще 10 років тому ми читали про подвиги наших предків лише зі сторінок підручників та з історії, а вже зараз ціле покоління на власні очі щодня бачить звитягу наших воїнів.

Дев’ятий рік на території нашої країни триває війна, але після повномасштабного вторгнення кожен українець повністю усвідомив міць і силу своєї армії. Ряди Збройних Сил України  поповнили тисячі людей мирних професій, чоловіків та жінок, які стали на захист рідної землі. Багато хто з них не вважає себе героями, але важко підібрати більш відповідне слово, що описує їхні подвиги та заслуги.

Не менше ми пишаємось і представниками нашої територіальної оборони, які зберігають порядок та безпеку, захищають Україну від ворожої агресії, тримають свій фронт мужньо та самовіддано.

Ми радіємо кожному успіху на фронті, але зі смутком усвідомлюємо ціну, заплачену за те, щоб український прапор майорів над містами та селами всієї нашої країни - від Сходу до Заходу, від Півночі та до Півдня. За час, відколи нога чужинців ступила на нашу святу землю, тисячі Героїв не повернулись додому. Вони віддали своє життя для того, аби ми могли пишатись тим, що ми – українці, аби ми могли говорити рідною мовою та спокійно жити на своїй землі. Схиляємо голови, пам'ятаючи всіх, хто віддав своє життя у боротьбі за Україну.

Україна та Ізяславщина пишається своїми Героями, пам’ять про них навічно у наших серцях і думках.

Вдячні кожному захисникові, який робить свій внесок в нашу спільну роботу - перемогу над підступним ворогом. Українці та весь світ пишається вашим подвигом! Дякуємо вам за відданість Україні та її народу!
Дякуємо за Україну!

Слава Україні! Слава захисникам та захисницям України!

 

З повагою

міський голова Сергій Шлегель


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь