A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Дитячий танцювальний колектив Ізяславської школи мистецтв зірвав овації у Польщі

Дата: 12.10.2022 17:38
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

 

У рамках нещодавно укладеного Договору про партнерство та співробітництво між містом Остроленка (Польща) і містом Ізяслав (Україна), за фінансової підтримки благодійників Ізяславщини, дитячий танцювальний колектив Ізяславської школи мистецтв взяв участь в урочистостях, присвячених 60-річчю школи імені 5 полку Заславських уланів у м.Остроленка. Супроводжувала дітей у поїздці заступник міського голови Леся Божко.

Триденна (7-9 жовтня) програма у місті-побратимі, два кількагодинних концерти.

На великій концертній сцені малі артисти з Ізяславщини презентували глядачам насичену концертну програму, де кожен номер сприймали бурхливими оплесками. Адже привезли до Остроленка не лише номери народного плану, а щось нове, сучасне, що дуже зацікавили публіку.

Завдяки хореографу Ізяславської дитячої школи мистецтв Зоряні Куземи усі номери були створені як одна історія України, її сьогодення, про патріотичну боротьбу українського народу із загарбниками. Адже Україна є форпостом оборони демократії. Наші відважні оборонці захищають не тільки Україну, а й Європу та демократію в усьому світі. Юні учасники Ізяславщини вкотре продемонстрували українську культуру на найвищому рівні. Нам є ким пишатись!

На заході панувала атмосфера дружби, теплих відносин між його учасниками. Зарубіжні гості свята з цікавістю розглядали національні костюми наших танцюристів та залюбки фотографувались з ними.

Ізяславчани висловили щиру подяку полякам та керівництву міста за постійну підтримку та допомогу українцям.

Крім насиченої концертної програми, організатори для учасників з України підготували цікаві та пізнавальні екскурсії. Одними з найцікавіших виявились візит до Мавзолею у фортах Бема, а також Музею культури Курпіє в м.Остроленка.

Фото без описуБезліч приємних вражень та яскравих фотознімків від нових друзів з Польщі залишиться  на згадку у вихованців танцювального колективу.

Танцювальні колективи з Остроленка  із  задоволенням відвідали б наше місто та Україну. Сподіваємось, що їхні мрії здійсняться і переконаються, що Україна – сильна, нескорена нація! Жоден ворог не здолає нас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь