A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Комунальники активно працюють над видаленням застарілих дерев

Дата: 11.10.2022 17:18
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

На території Ізяславщини активно триває процес санітарної обрізки, вирубки і викорчовування дерев, перелік яких визначено спеціалізованою комісією з обстеження зелених насаджень, що підлягають зрізанню. Такі роботи виконуються з метою забезпечення безпеки руху автотранспорту та омолодження зелених насаджень, а також благоустрою.

Наразі працівники КП «Житлокомунсервіс» проводять відповідні роботи на територіях сільських населених пунктів. За останні дні в Білівському старостинському окрузі за допомогою  спеціальної техніки здійснили чистку аварійних гілок на деревах. Деяким видам дерев надано відповідну форму.

Після  здійснення  даних  заходів  дерева  розвиваються  з  новою силою і  стають  безпечною  окрасою  населеного пункту.  І, найголовніше, це дає можливість дереву протистояти буревію та шквальним вітрам, які останнім часом почастішали.

Так, на жаль, на території Ізяславської територіальної громади є чимало аварійних та застарілих дерев, що загрожують життю та здоров’ю мешканців. Найбільше аварійно небезпечними насадженнями є дерева, які висаджувалися ще в далеких 50-80-тих роках. Та й дерева, які висаджені як лісозахисні смуги автошляхів, комунальники Ізяславщини не можуть видаляти, оскільки вони знаходяться на балансі ДП «Хмельницька обласна служба місцевих доріг».

Проте в межах своєї компетенції працівники КП «Житлокомунсервіс» продовжують проводити  санітарну обрізку, вирубку і викорчовування дерев в громаді. І таких небезпечних дерев стає все менше і менше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь