Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

В КП «Сошне» – оновлення лісової техніки

Дата: 11.10.2022 11:17
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

Нова техніка на підприємстві – це завжди привід для гордості, адже завдяки цьому покращаться виробничі показники, якість та швидкість запланованих робіт. Стара техніка вичерпує себе і постійно потребує підвищеної уваги, заміни деталей, ремонтів, а часом – повного оновлення. А це, звісно ж, додаткові витрати.

КП «Сошне» завершують поточний рік оптимістично. А тому було прийнято рішення поповнили арсенал техніки по догляду за лісом новим агрегатом за власні кошти.

Нове придбання - це плуг лісовий ПЛ 75-15 та культиватор лісовий борозний КЛБ 1,7 виробництва ТОВ «Спецлісмаш». На ці оновлення чекали дуже довго, адже така техніка - не лише ознака прогресу, а й вагома допомога лісівникам.  

Адже питання охорони лісів від пожеж є одним із найважливіших з усіх завдань, які вирішуються лісогосподарськими підприємствами. Та й попередити виникнення лісової пожежі набагато легше, ніж потім гасити їх.

А тому придбаний плуг лісовий ПЛ 75-15М – незамінний помічник  для підготовки ґрунту борознами на не розкорчованих  вирубках під посів або висадження лісових культур, а також для прокладки протипожежних смуг, а культиватор лісовий борозний КЛБ-1,7 - для смугової мінералізації ґрунту.

На придбання нової техніки лісівники із власноруч зароблених коштів виділили  157000 гривень.

Зупинятися на цих технічних оновленнях у КП «Сошне» не збираються, попереду – нові плани та задуми, які будуть реалізовувати поступово.

Наші ліси потрібно берегти та примножувати. Будемо з лісом, який працює для народу, - матимемо й гідне майбутнє для України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь