A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 30.09.2022 16:02
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

Вчора, 29 вересня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради, яке провів міський голова Сергій Шлегель.

На порядок денний для обговорення та прийняття відповідних рішень виносились понад два десятка питань, які носили фінансовий, соціальний та інший характер.

Традиційно спершу члени виконавчого комітету міської ради розглянули бюджетний блок питань, а саме: звіти про виконання фінансового плану за перше півріччя 2022 року  КП «Ізяславтепломережа», КП «Сошне», КП «Лютарка», КП «Двірець», КП «Житлокомунсервіс».

Також присутніми було ухвалено декілька рішень, що стосуються внесення змін до Програм: «Територіальна оборона на 2022 рік» та «Турбота» на 2021-2025 роки, внесення змін до бюджету Ізяславської міської ради на 2022 рік.

Значну увагу приділили блоку питань освітньої сфери. У ході обговорення порушених питань учасники зібрання затвердили мережу закладів освіти Ізяславської міської ради на 2022/2023 навчальний рік. Отже на Ізяславщині діятимуть 16 закладів загальної середньої освіти (10 ліцеїв, 2 гімназії, 4 початкові школи, зокрема 2 опорних заклади), у яких навчатимуться 3019 школярів. Також є 4 вечірніх класи із кількістю учнів 48 та мережа груп продовженого дня – 13 закладів (20 груп із загальною кількістю 499 дітей).  Серед закладів дошкільної освіти  - 12, крім того заклади освіти зі структурними підрозділами дошкільної освіти – 7. Це 45 груп, у яких виховуватимуться 670 дітей.  До затвердженої мережі закладів освіти Ізяславщини на 2022/2023 належить і позашкільна освіта. Це комунальні заклади «Ізяславська дитячо-юнацька спортивна школа» та «Ізяславський будинок творчості дітей та юнацтва» із загальною кількістю груп  - 72 та кількістю вихованців - 1029.

Крім того на засіданні затвердили маршрути руху шкільних автобусів закладів освіти Ізяславської міської ради на 2022/2023 навчальний рік.

Також виконавчим комітетом було ухвалено рішення щодо встановлення тарифу ТОВ «МЛД СЕРВІС» на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання) та послугу з постачання теплової енергії для потреб державної установи «Замкова виправна колонія (№ 58)», що діятиме з 01 жовтня – 3097,11 грн/Гкал (без ПДВ).

У ході засідання члени виконкому прийняли рішення погодити внесення змін до організаційної структури КНП та штатного розпису КНП «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня»; погодити штатний розпис КНП «Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги»; затвердити Положення про місцеву автоматизовану систему централізованого оповіщення Ізяславської міської територіальної громади; утворити комісію з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Ізяславської міської ради; створити Ізяславську міську субланку Шепетівської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту; погодити КП «Ізяславводоканал» Ізяславської міської ради вчинення правочину.   

Далі учасники зібрання перейшли до блоку питань соціальної сфери. На порядок денний було винесено питання щодо: надання згоди на вчинення правочину; встановлення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування;  приватизації квартири, а також постановки на квартирний облік.

На завершення присутніми учасниками засідання обговорено та прийнято рішення стосовно надання допомоги особі на поховання його родича. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь