A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек!

Дата: 30.09.2022 11:33
Кількість переглядів: 267

Бібліотека - це храм, де завжди народ зберігав духовність, знання та мудрість. У давнину бібліотеку називали «Дім життя», «Притулок мудрості», «Аптека для душі». Що б ми не робили, чим би ми не займалися, нам завжди буде потрібен розумний і вірний помічник – книга. Адже книга —дивовижний скарб людства. Саме через неї ми пізнаємо світ, мандруємо країнами, робимо цей світ кращим. Мудрість, укладена в її обіймах, окриляє кожну людину.

Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку - пам’яток писемності, а її служителі - вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь. Діяльність бібліотечних установ нашої громади - багатогранна, а праця бібліотекарів – клопітка, складна і надзвичайно потрібна.

Цьогоріч День бібліотек ми відзначаємо в умовах воєнного стану, тож сьогодні наші книгозбірні не лише обслуговують користувачів, проводять культурно-просвітницькі, цікаві тематичні заходи та акції, забезпечують мешканців громади, дітей і переселенців важливою інформацією, а й активно долучаються до волонтерської роботи, допомагають Збройним Силам України й внутрішньо переміщеним особам.

Величезна подяка і вдячність всім працівникам бібліотек Ізяславщини за їх самовіддану працю! За те, що вони продовжують берегти знання, накопичені століттями для всіх нас.

Нехай наші бібліотеки ніколи не втрачають своєї популярності та завжди процвітають. Нехай завжди в них буде багато допитливих читачів, безліч нових цікавих книг, щедрих шанувальників та поціновувачів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь