A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Завдяки міжнародній підтримці сім’ї переселенців з дітьми отримали чергову партію гуманітарної допомоги

Дата: 26.09.2022 15:16
Кількість переглядів: 378

Фото без опису

З початку повномасштабної війни в Україні Ізяславщина стала другою домівкою для переселенців переважно із південної та східної частин України. Це люди, котрі, тікаючи від жахіть війни, покинули свої домівки, майно та роботу. Тому вони постійно потребують підтримки і гуманітарної допомоги.

Волонтери Ізяславської громади не втомлюються допомагати внутрішньо-переміщеним особам, які найбільше її потребують. Крім того усі зареєстровані переселенці періодично отримують гуманітарну допомогу, яка надходить від різних міжнародних організацій та благодійників.

Також чимало співвітчизників, які знаходяться зараз в європейських країнах, та наші друзі-міста європейських країн  докладають свою лепту.

У суботу, 24 вересня, Ізяславська міська територіальна громада отримала від дружньої Польщі (волонтерів Януша та Еви Цвинарів) та від Спілки «FUNDACJA FOLKOWISKO» (в особі Вальдемара Федко) чергову гуманітарну допомогу, яку зібрали у складний час для України.

Гуманітарна допомога включала у себе: продукти харчування, речі першої необхідності, засоби особистої гігієни, теплий одяг, взуття, пледи, рушники, дитячі речі та інше.

Всю отриману допомогу одразу посортовано та у той же день роздано для 70 родин із найбільш вразливих категорій населення серед біженців, у першу чергу родин із дітьми.

Під час видачі гуманітарної допомоги панувала тепла атмосфера взаєморозуміння. Волонтери європейських країн мали нагоду особисто поспілкуватися із присутніми переселенцями, відчути вдячність від дорослих і маленьких біженців, які отримували допомогу. Адже їм важлива турбота і підтримка. Багатьох вона розчулила. Адже волонтери надають у вигляді благодійної допомоги не просто матеріальні цінності, а дарують радість  та надію в краще майбутнє.

Фото без описуІзяславська міська рада в черговий раз висловлює вдячність всім міжнародним організаціям та благодійникам, які допомагають та підтримують біженців у скрутну хвилину. Віримо, що війна завершиться і ми всі разом відбудуємо нашу країну, а згодом і повернемось до нормального життя.

Тільки разом вистоїмо та переможемо ворога! Слава Україні та міжнародним благодійникам!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь