A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На сесії Ізяславської міської ради прийнято ряд важливих для громади питань

Дата: 22.09.2022 11:27
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

20 вересня відбулось пленарне засідання двадцять п'ятої сесії міської ради. 

До порядку денного включено три десятки питань, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані постійними комісіями міської ради й стосувалися різних сфер міського господарювання.

У ході сесії місцеві обранці прийняли рішення з метою виконання допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути в період дії воєнного стану, утворити добровільне формування цивільного захисту Ізяславської міської територіальної громади. Рішеннями сесії також утворено конкурсну комісію з проведення конкурсу на посаду директора комунального закладу «Палац Сангушків» Ізяславської міської ради, затверджено Перелік адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг Ізяславської міської ради. 

Рішенням про організацію дрібнороздрібної торгівлі на території Ізяславської міської територіальної громади визначено місця для здійснення такої торгівлі через засоби пересувної мережі, зокрема, крім встановлених місць в місті Ізяслав, перелік доповнено окремими територіями в селах Білогородка, Михнів та Радошівка.

Низка прийнятих рішень стосується питань, пов’язаних з розпорядженням майном комунальної власності, земельними правовідносинами. Традиційно депутати розглянули  питання надання матеріальної допомоги.

У ході пленарного засідання депутати  також заслухали інформацію про результати діяльності Шепетівської окружної прокуратури з місцем дислокації в м.Ізяслав та звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Божко Л.В., кадрове та інші питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь