A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Організовано благодійний збір продуктів харчування для наших поранених бійців у Хмельницькому обласному госпіталі ветеранів війни

Дата: 19.09.2022 16:48
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

Вже дев’ятий рік поспіль триває війна на території України. У цей період великої скрути в країні боронять кордони нашої держави відважні захисники, жертвуючи своїм здоров’ям та ризикуючи життям. Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни постійно приймає поранених військових з гарячих точок України. Тут вони отримують необхідну медичну допомогу та проходять реабілітацію. Серед бійців є й наші земляки.

Щоб створити якомога кращі умови для підопічних в обласному госпіталі ветеранів війни, Хмельницькою обласною організацією ветеранів України організовано благодійний збір продуктів харчування для медичного закладу.  

Ізяславщина одна із перших підтримала дану ініціативу та активно взялася до роботи. До збору гуманітарної допомоги активно долучилися старостинські округи міської територіальної громади, а також фізичні особи-підприємці, благодійники та небайдужі жителі громади. Спільна діяльність дала свій результат. За кілька днів зібрали понад п'ятнадцять тонн потрібних для харчування хворих пожитків (овочі, різноманітні крупи, цукор, олія, консервована продукція, солодощі, тощо). Збирали якнайбільше свіжих сезонних фруктів та овочів, щоб бійці збагатились вітамінами, зміцнили свій імунітет та якнайшвидше одужували.

Значну частину провізії відразу ж було відправлено безкоштовно волонтером Ізяславщини Сергієм Бабаком до Хмельницького обласного госпіталю ветеранів війни, а залишок – буде доставлено завтра, 20 вересня. Паливом забезпечили керівництво ТОВ «Якуш-Агро», ТОВ «Фармгейт Україна» та ФГ «Сімя».

Приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, котрі готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисно, доброзичливо та від щирого серця. Не секрет, що кожен заклад охорони здоров’я впевненіше стоїть на ногах, коли поряд є надійні друзі і безкорисливі помічники.

Фото без описуПоки  такі небайдужі люди живуть і працюють на Ізяславщині, то буде жити  і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за Ваші щирі і чуйні серця. За те, що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей.

Сила українців – в єднанні! Ніяка російська загроза не здолає дух української нації! Віримо у Збройні Сили України!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь