A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Для дітей переселенців організовано розважальний захід

Дата: 18.09.2022 18:29
Кількість переглядів: 454

Фото без опису

Кривава та жорстока війна - надто важке випробування як для нашої України, так і кожної людини. Багато сімей були вимушені покинути свої домівки та переїхати в інше місто/село та навіть за кордон. Це психологічно вплинуло на дорослих та дітей, які втратили свій дім, навчальний заклад, друзів, звичне середовище... На жаль, не кожному дано швидко адаптуватися на новому місці.

Ізяславщина надала та продовжує надавати прихисток для вимушених переселенців із різних регіонів України, котрі тікають від війни.

А щоб підтримати такі сімї, відволікти дітей від реалій війни та розважити їх, 16 вересня в Ізяславському будинку культури організували розважальний захід для дітей переселенців.  

Також на цей захід було запрошено дітлахів Ізяславщини, які протягом літа займалися волонтерською діяльністю на підтримку Збройних Сил України. На утворених «блокпостах» для водіїв/ перехожих малим патріотам вдалося зібрати 73269 грн. та передано для настоятеля, благочинного храмів Ізяславського округу Хмельницької єпархії Православної Церкви України, митрофорного протоієрея отця Володимира Ковальчука, який також займається волонтерською діяльністю на підтримку воїнів Ізяславщини, які боронять Україну на фронті.

Священнослужитель подякував юним волонтерам Ізяславщини за допомогу нашим захисникам та урочисто вручив їм пам’ятні подяки за вклад у майбутню перемогу. «Наші військові воюють саме за вас, дітей, за наше нове покоління, яке готове будувати нову та сильну державу! Ваш  вклад неоціненний! Допомога - це Перемога!» - зазначив отець Володимир. Також він поінформував присутніх, що до цієї суми було долучено кошти, зібрані працівниками Ізяславського будинку культури, та придбано квадрокоптер dji mavic 3. Цей літальний апарат було вручено у присутності дітлахів для наших бійців-земляків. На згадку було зроблено спільне фото із нашими захисниками.

Після цього усі присутні в будинку культури дітлахи мали змогу подивитись патріотичний мультфільм «Микита Кожум’яка». Малеча поринула в атмосферу імітованого кінозалу та змогла відпочити. Мультфільм прикував усю увагу юних глядачів. Діти отримали безліч позитивних емоцій та вражень від чудових моментів подорожі героїв мультфільму.

Фото без описуНа Ізяславщині подібні заходи організовуються для того, щоб діти переселенців знали, що вони не самі, що за них піклуються, їх підтримують і готові надати допомогу. Та й це позитивно впливає на емоційний стан дитини, дає можливість розширити круг знайомих, друзів, полегшує адаптуватися на новому місці.

Україна обов’язково переможе!  Все буде Україна!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь