A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАЛИ «ГЕРОЇВ БЕЗ ЗБРОЇ» ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 17.09.2022 11:54
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

17 вересня відзначають своє професійне свято ті, хто мужньо й самовіддано стає на наш захист у найскладніших життєвих обставинах – наші  рятувальники. Усіх рятувальників об’єднує сміливість, об’єднує рішучість, об’єднує прагнення відгукнутися на чужу біду і не залишатися байдужим, коли людина опинилася в біді. Що це таке? Це якості справжніх героїв. Сьогодні вони – герої без зброї у спецодязі гідно виконують професійні обов’язки під звуки повітряної тривоги, удень та вночі ліквідовують наслідки надзвичайних ситуацій.

 Напередодні, 16 вересня, у 13 пожежно-рятувальній частині 5 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Хмельницькій  області відбулися заходи з нагоди професійного свята усіх працівників ДСНС – Дня рятівника. Зібралось кілька поважних гостей, аби висловити вдячність та привітати рятувальників Ізяславщини. Серед них були присутні: Ізяславський міський голова Сергій Шлегель, голова Плужненської сільської територіальної громади Віталій Мартинюк, голова Сахновецької сільської територіальної громади Олександр Шрейдер, а також директор ДП «Ізяславське лісове господарство» Сергій Кутасєвіч.

Вітаючи із професійним святом, почесні гості висловили слова поваги та вдячності людям сильним духом за їх нелегку щоденну працю, котрі з честю забезпечують надійний захист життя людей від вогню та стихії.

Чи свято то, чи будень, чи день, чи глибока ніч, чи лютий мороз, чи пекуче сонце - рятувальники завжди готові прийти на допомогу, 24/7 тримають стрій. У важкі часи повномасштабного вторгнення робота рятувальників стала ще небезпечнішою, адже у цей складний час допомоги потребують ще більше громадян. Ізяславській громаді пощастило уникнути активних бойових дій та руйнувань, але небезпека все ж залишається і втрачати пильність не можна.

Фото без описуТрадиційно для урочистого заходу не обійшлося без відзнак. За героїзм та безстрашність у виконанні службових обов’язків, високий професіоналізм відданість справі та з нагоди професійного свята рятувальникам вручено відзнаки.

Рятівники, не зважаючи ні на що, йдуть на ризик, не думаючи про своє життя, задля порятунку інших. Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам'ять тих, хто ціною власного життя до кінця виконував свій професійних та особистий обов’язок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь