Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У закладах освіти громади проведено тематичні заходи до Дня фізичної культури і спорту

Дата: 10.09.2022 00:31
Кількість переглядів: 345

Фото без опису

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Важливість та популярність спорту цілком виправдана. Адже спорт - це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя - це саме життя, рух вперед! Спорт є одним із головних чинників, який впливає на фізичний розвиток та здоров'я дитини.

Доброю традицією на Ізяславщині стало проводити тематичні заходи у закладах освіти до Дня фізичної культури та спорту. Цьогоріч окремі заклади освіти вирішили підтримати запроваджену традицію. Педагогічні колективи створили атмосферу спортивного настрою у своїх закладах освіти на поточний тиждень: ранкові гімнастики, спортивні розваги, тощо.

Організатори проведення спортивного тижня поставили собі за мету розвитку інтересу підростаючого покоління до пізнання історії спорту нашої країни, виховання любові до фізичної культури та спорту, розвитку фізичних умінь, виховання в учнів спритності, витриманості, сміливості, почуття колективізму, дружби, прагнення до занять фізичною культурою, виховання почуття патріотизму, любові до Батьківщини.

Діти емоційно та жваво реагували на кожне із завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних умінь.

Проведення тематичних заходів подарувало школярам позитивний емоційний заряд, сприяло розвитку фізичних вмінь та вихованню бажання вести здоровий спосіб життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь