A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Ізяславщині відбувся патріотичний забіг “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”

Дата: 09.09.2022 21:40
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

Патріотичний забіг в пам'ять про загиблих воїнів “ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ” - традиція щорічного вшанування пам’яті полеглих воїнів. Цьогоріч з міркувань безпеки в Україні забіг проводиться онлайн. Всі зареєстровані учасники мають можливість пробігти обрану дистанцію (2, 5 та 10 км) у період з 24 серпня до 25 вересня 2022 року. Зареєструватися на забіг можна до 19 вересня онлайн.

Молодь Ізяславщини також приєдналась до патріотичного забігу. А це говорить про те, що вони справжні патріоти своєї держави і усвідомлюють важливість вшанування пам’яті тих, хто поклав життя за те, щоб сьогодні молодь могла навчатися, загартовувати своє тіло та дух, працювати на славу своєї Вітчизни та будувати вільну, незалежну Україну – таку, яку її хотіли бачити ті, хто зі зброєю в руках пішов боронити нас від російських окупантів.

Сьогодні, 09 вересня, колишня випускниця Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ліцей» ім.О.Кушнірука Ілліна Палига подолала дистанцію 2 кілометри, щоб вшанувати пам’ять 32-річного загиблого земляка, підполковника Хмельницького 8 окремого полку спецпризначення, начальника розвідки 28-ї окремої механізованої бригади Олександра Кушнірука, який ціною власного життя захищав нашу Батьківщину і назавжди залишиться у нашій пам’яті.

Новітній Герой народився 21 липня 1982 року в м.Ізяслав, ріс в сім'ї військовослужбовця. Закінчив місцевий навчальний заклад, який сьогодні носить його ім’я (Ізяславський ліцей № 2 ім. О.Кушнірука). У 2014 році розпочалася війна на Сході України і наш земляк, не задумуючись, пішов боронити кордони держави. Проте, на жаль, не судилося повернутися живим. Загинув 25 грудня 2014 року в с.Піски Ясинуватського району Донецької області.

Всі ми повинні усвідомити, якою страшною ціною зараз ми, українці, виборюємо своє право на життя, свою свободу та незалежність! Не ту, яка на папері, а ту, з якою живемо щодня. Тому ми завжди пам’ятатимемо тих, хто загинув за Україну, за наше мирне щасливе життя. І віримо в те, що з такими патріотами наша країна буде вільною і мирною державою. Вічна пам’ять нашим полеглим Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь