A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Пробач мамо за чорну хустину…

Дата: 08.09.2022 11:29
Кількість переглядів: 438

Фото без опису

Воєн без смертей не буває. Проте кожна українська родина, кожна мати, відправляючи свого сина у зону бойових дій на Україні, все ж сподівається, що їхній дім омине лихо, що їхня дитина обов’язково повернеться в родину живою та неушкодженою. Він обіцяв повернутися, бо не міг не піти…

Він, 32-річний клубівчанин Олександр Захаров,  хоч і не був кадровим офіцером за освітою, та став ним за покликанням. Щодня і щохвилини завмирало серце матері, коли лунав телефонний дзвінок. "Аби тільки почути його голос" — молилася до Бога мати. "Аби хоч був обережним", — повторювала вона весь час... І світлішало у хаті та на душі, коли чула по теле­фону короткі синові слова "Мамо, у мене все добре". Від дзвінка і до дзвінка жила родина Захарових і дякувала мати долі за те, що син живий. А потім телефон замовк і, як з'ясувалося, назавжди. Більше не почують мати та рідні короткого "Привіт"…

28 серпня страшна й безжальна звістка за лічені хвилини облетіла Ізяславщину: краянин, стрілець 3 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 1 стрілецької роти Олександр Захаров під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув.

Вчора, 07 вересня, відбулась церемонія прощання із новітнім Героєм. На подвір’ї, де Олександр  раніше проживав, зібралося чимало людей: рідні, близькі, друзі, знайомі та інші, які прийшли провести в останній шлях славного воїна. Панахиду за загиблим відправили священнослужителі Української Православної Церкви у місцевому храмі.  

Проводжаючи загиблого бійця в останню путь, присутні почергово підходили до домовини, клали до неї квіти та вклонялися мужності й відвазі воїна-захисника. Поховали бійця із військовими почестями на місцевому кладовищі с.Клубівка. 

Фото без описуМи ніколи не забудемо тих, хто залишив рідну домівку, своїх найдорожчих серцю людей та став на захист нашої країни. Вони назавжди в наших серцях і в нашій пам'яті.

Вічна пам’ять і шана! Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь