A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Наші європейські друзі надали чергову гуманітарну допомогу для потреб переселенців, які знайшли прихисток в Ізяславській громаді

Дата: 04.09.2022 22:52
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

Щодня спільні зусилля докладають і небайдужі мешканці, і волонтери, і працівники закладів, підприємств Ізяславщини та інші. І все заради однієї мети – допомогти людям, що постраждали від війни, а також нашим військовим, яким тепер підтримка вкрай необхідна.

Також чимало співвітчизників, які знаходяться зараз в європейських країнах, та наші друзі-міста європейських країн  докладають свою лепту.

Чергова гуманітарна допомога від мешканців міст Томашів Любельський та Нароль (Польща) прибула в п’ятницю, 02 вересня. Йдеться про засоби особистої гігієни, рушники, медикаменти та інше.

Всю отриману допомогу одразу посортовано, спаковано та у той же день роздано для новоприбулих переселенців та сімей з дітьми. Крім того було видано різноманітні продукти та побутову хімію.

Цього разу отримали гуманітарні набори 42 сім’ї у розрахунку 1 пакунок на 1 родину.

Польським волонтерам було приємно відчувати вдячність від дорослих і маленьких переселенців, які отримували допомогу. Адже їм важлива турбота і підтримка. Багатьох вона розчулила, дала віру в те, що людяність і добро завжди перемагають.

Також отриманий вантаж з європейською гуманітарною допомогою було доставлено до КНП «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня». В основному це були медичні інструменти, медикаменти, підгузники для дорослих та дітей, тощо.

Фото без описуВисловлюємо вдячність нашим європейським друзям за підтримку та дякуємо кожному, хто є причетним до цієї важливої справи. Ми завжди пам'ятатимемо про ваші милосердні серця у такий важкий час для українського народу!

Слава Україні! Слава Польщі!

А тепер ділимося світлинами з видачі допомоги, яку отримали новоприбулі переселенці та сім’ї з дітьми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь