A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Душі наших героїв героїчним жовто-блакитним полум’ям горять!

Дата: 04.09.2022 21:01
Кількість переглядів: 541

 

Неповторна, квітуча, щедра на врожаї та багата на талановитих людей українська земля знову стала чорним полем бою. Тисячі безневинно загублених життів, розбита інфраструктура населених пунктів України - це так нас прийшли "рятувати" путінські рашисти, які ще гірші гітлерівських нацистів.

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну в лютому поточного року, як і в 2014 році, тисячі простих українців стали солдатами свого народу. Звичайні мирні люди. Інтелігентні, жартівливі, люблячі. Студенти, водії, вчителі, колишні військові, безробітні… Кожен із них мали свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну.

За заповітну споконвіку мрію українського народу відважні воїни платять надвисоку ціну — власне життя. Ми не маємо права забути бодай одне ім’я тих, хто віддав своє життя за нас, за наше майбутнє.

Захищаючи рідну землю, виконуючи конституційний та патріотичний обов’язок, так загинув і наш земляк - ізяславчанин, старший солдат, старший навідник гранатометного відділення взводу вогневої підтримки гірсько-штурмової роти гірського штурмового батальйону Рагімов Руслан Камілович.   

 Сьогодні ступив би на чергову життєву сходинку... Йому виповнилося би 48 років.

Міг би встигнути багато чого….якби не війна в Україні, яка безжалісно перервала нитку його долі.  У неї, кровожерливої, свої плани і власна трагічна арифметика, густо окроплена сльозами відчаю та невимовного болю від передчасної втрати...

Наче спалах обірвалось життя Руслана. Нічим не розрадити рідних та близьких воїна, загиблого у пеклі війни. Країна втратила надзвичайно світлу людину, щирого і вірного побратима, одного із кращих синів України!

Святою повинністю є вшанування пам'яті військовослужбовця, який гідно виконав військовий обов’язок із захисту незалежності, територіальної цілісності та суверенності України.

У день народження бійця рідні, близькі, небайдужі мешканці громади вшанували пам’ять покладанням квітів та хвилиною мовчання захисника України на останньому місці його спочинку.

Всі ми повинні усвідомити, якою страшною ціною зараз ми, українці, виборюємо своє право на життя, свою свободу та незалежність! Не ту, яка на папері, а ту, з якою живемо щодня. Тому ми завжди пам’ятатимемо тих, хто загинув за Україну, за наше мирне щасливе життя. І віримо в те, що з такими патріотами наша країна буде вільною і мирною державою. Вічна пам’ять нашим полеглим героям!

А тепер кілька цікавих фактів про нашого Героя:

- перебував на передовій з 2014 року;

- цілу зиму боронив Батьківщину в кросівках;

- позивний «Рагім»;

- під час своєї служби на передовій прославився не лише гідно давати відсіч окупантам, а й як справжній шеф-повар, кожна його страва - шедевр;

- нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції»;

- посмертно нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь