A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Честь і Слава на небі і на землі

Дата: 04.09.2022 13:55
Кількість переглядів: 294

Фото без опису

Коли помирає людина – це велика трагедія, велике горе для всієї родини. А коли вона помирає за нашу незалежність – трагедія для всієї України.

Олександр Петраківський, один із тих, хто боровся за те, щоб ми жили у незалежній, вільній, демократичній та розвиненій державі, щоб не знали тих негараздів і тих нещасть, які несе за собою війна. Проте 29 серпня, рік тому припинилось битись гаряче серце воїна… Після 7 років хвороби, спричиненої пораненням на Донбасі, помер 33-річний Герой України, який ціною власного здоров’я влітку 2014 року врятував цілу колону українських військових під Луганськом.

Не просто кажуть в народі: «Поки нас пам’ятають – ми живі». А тому зроблено черговий крок для увіковічення ім’я цього хлопця.

Вчора, 03 вересня, в м.Хмельницький встановлено меморіальну пам’ятну дошку Герою України Олександру Петраківському. Його ім’я увіковічнено в назві вулиці м.Хмельницький, на якій він жив.

Під час заходу від вдячних мешканців Ізяславщини було посмертно нагороджено Олександра Петраківського, частина життя якого була пов’язана із нашою громадою,  нагрудним хрестом «Честь і Слава» - знаком народної пошани за героїчний вчинок з ризиком для життя під час бойових дійПам’ятну відзнаку отримали батьки померлого бійця.

Нині його ім’я, як і інших наших захисників, назавжди вписані золотими літерами у новітню історію України. А на їхніх подвигах виховуються наступні покоління захисників. Ми пам’ятаємо і шануємо кожного Героя.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь