Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Ізяславщині проведено акцію «Готуємо дітей до школи»

Дата: 02.09.2022 22:40
Кількість переглядів: 268

Фото без опису

От і закінчилося літо, а значить пора знову до школи. У дитячих спогадах школа відкладається, як яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою світ.

Проте, іноді так трапляється, що деякі життєві обставини можуть затьмарити перше знайомство зі школою та незабутні миттєвості шкільного життя. Щоб такого не сталося, на території Ізяславщини щороку проводиться акція «Готуємо дітей до школи».

Головною метою цієї акції є забезпечити дітей із соціально незахищених верств населення всім необхідним напередодні навчального року. Головним чином, це стосується школярів із числа дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку відділу «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради.

Цей рік не став винятком. У рамках акції відділом «Служба у справах дітей» міської ради організовано вручення допомоги у вигляді  канцелярських товарів та шкільного приладдя (шкільні рюкзаки, зошити, альбоми для малювання, пенали, кольорові олівці, папки, лінійки та пластилін). 

Як зауважила начальник відділу Раїса Ткаченко: «Кожна дитина має право на навчання та забезпечення всім необхідним. Особливо діти, які в силу низки причин опинилися в складних життєвих обставинах. Ця маленька допомога – один із кроків на шляху до щасливого дитинства та можливість показати діткам цієї категорії, що вони важливі та потрібні. Крім того, переконана, що така потрібна та важлива допомога і підтримка дасть можливість дітлахам відчути радість зустрічі зі школою та впевненість у собі».

Дітвора щиро раділа отриманим канцелярським товарам та шкільному приладдю. Така допомога стала справжнім подарунком для школяриків, а для їхніх батьків фінансовою підтримкою.

 

За матеріалами відділу «Служба у справах дітей»

Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь