A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 01.09.2022 16:19
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

Вчора, 31 серпня, під керівництвом міського голови Сергія Шлегеля відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради, у ході якого було прийнято низку важливих рішень, направлених на забезпечення стабільної життєдіяльності громади в умовах воєнного часу.

У першу чергу виконком вніс необхідні зміни до бюджету Ізяславської міської ради на 2022 рік та до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня» Ізяславської міської ради на 2021-2025 роки, а також заслухав звіти про виконання фінансового плану КП «Ізяславське міське бюро технічної інвентаризації» та КП «Ізяславводоканал» за перше півріччя 2022 року.

Крім того, члени виконкому своїм рішенням затвердили вартість харчування в закладах освіти Ізяславщини із 01 вересня. Для вихованців закладів дошкільної освіти віком до 4 років вона складатиме 42,00 грн. (в тому числі батьківська плата у розмірі 29,50 грн.) та 47,00 грн. - віком від 4 до 6 років (в тому числі батьківська плата у розмірі 33,00 грн.). Харчування в закладах загальної середньої освіти коштуватиме для школярів 1-4 класів 27,50 грн., а для учнів 5-11 класів - 29,50 грн.

Також присутніми було оновлено склад комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ізяславської міської ради та адміністративної комісії, визначено посадових осіб, уповноважених на складання приписів та протоколів за порушення законодавства у сфері благоустрою на території Ізяславської міської територіальної громади.

Далі учасники зібрання перейшли до блоку питань соціальної та комунальної сфер: надання статусу дитині, позбавленої батьківського піклування; призначення опікунів над громадянами, щодо яких в Ізяславському районному суді Хмельницької області розглядається справа про визнання їх недієздатними; затвердження висновків незалежної оцінки про вартість об’єктів комунальної власності; приватизації квартир.

На завершення членами виконкому обговорено та прийнято рішення стосовно надання п’ятьом особам грошової допомоги на поховання рідних та бійця, який загинув внаслідок збройної агресії російської федерації.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь