A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Дорогі діти, шановні вчителі, батьки Ізяславщини!

Дата: 01.09.2022 08:09
Кількість переглядів: 245

Фото без опису

 

Прийміть найщиріші вітання з початком нового 2022/2023 навчального року, з Днем знань!

Цей навчальний рік, на жаль, розпочинається в складних умовах та без традиційних святкувань. За останні роки ви вже звикли до дистанційної форми навчання. І цього року воно набуває нового змісту на фоні жорстокої війни, яку розпочала росія проти українського народу! Ті випробування, які принесли нам карантин та війна, показали справжню цінність шкільних буднів і безпосереднього спілкування вчителя з учнем.

Ізяславська міська територіальна громада готова до початку нового навчального року в різних форматах. Незмінним є пріоритет – безпека всіх учасників освітнього процесу. Дякуючи мужності і незламності наших воїнів-захисників, діти на Ізяславщині мають можливість вчитися очно і дистанційно.

Початок нового навчального року в період воєнного стану – це демонстрація незламного духу наших освітян, здобувачів освіти, батьків нашої держави перед ворогом.

Висловлюю особливу подяку педагогам, які гідно прийняли виклик і оперативно освоїли методики онлайн-навчання, щоб діти могли долучитися до невичерпної скарбниці знань. Саме ви невтомно й наполегливо плекаєте наше майбутнє – молоде покоління свідомих, талановитих, патріотичних громадян.

Щиро бажаю першокласникам, щоб 1 вересня запам’яталося як день, що відкриє новий світ знань та мрій. Майбутнім випускникам зичу продуктивно провести цей навчальний рік. Упевнений, що саме ви, молодь, із новим світоглядом, творчим мисленням, активною громадянською позицією здатна у майбутньому розвивати економічний та інтелектуальний потенціал нашої громади, зокрема держави, і забезпечити гідне майбутнє України у післявоєнний час.

Нехай цей навчальний рік стане для всіх нас відправною точкою до підкорення нових вершин. І найголовніше – перемоги над російським агресором, дякуємо і віримо у Наші Збройні Сили України.

Мирного та успішного навчального року, яскравих досягнень та перемог!

 

З повагою

міський голова Сергій Шлегель


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь