A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Тривають роботи з експлуатаційного ремонту доріг

Дата: 26.08.2022 15:48
Кількість переглядів: 322

Не таким ми уявляли сезон ремонту доріг… А все завдяки окупантам, які ніяк не можуть змиритись з думкою, що ми, українці, - вільний та нездоланний народ.

Через повномасштабне вторгнення «сусіда» на територію України призупинено фінансування всіх капітальних та планових ремонтів автодоріг. Тому не може навіть йти мова про капітальний ремонт доріг. Але це не означає, що ми маємо сидіти, склавши руки. А тому проводимо ямковий ремонт. Наразі це єдиний доступний метод ремонту, адже основні кошти спрямовують на наші славні Збройні Сили України.

На жаль, у воєнний період провести ямковий ремонт – це теж задача із нелегких. Тому що чимало підрядників відмовляються братись за такі роботи, адже бюджетні платежі проходять не так швидко. Якби не такі «лотерейні» моменти, подібні роботи були б виконані ще навесні.

Лише зараз вдалось знайти підрядника, який погодився виконати ці роботи.

 Першочергово попрацюємо на маршрутах громадського транспорту. Процес не такий легкий і швидкий, як здається на перший погляд.

Цими днями бригада ПП «МВМ-13» ліквідувала вибоїни по вулицях Козацька, Заславська, Подільська, М.Микитюка, О.Кушнірука, Онищука, Шевченка, Острозька, Грушевського. Сьогодні хлопці продовжують ліквідовувати аварійну ямковість на автомобільних дорогах у місті Ізяслав.

Всі відповідні роботи виконуються на замовлення Ізяславської міської ради.

Проведення цього виду ремонтних робіт дасть змогу забезпечити безпечне пересування транспорту та уникнення аварійних ситуацій. Такий ремонт є тимчасовим заходом для забезпечення безаварійного руху автотранспорту та захисту дорожнього покриття від подальшого руйнування.

Попри війну, попри інші незручності та обставини, намагаємось зробити Ізяславщину комфортною та привабливою. Продовжуємо працювати задля Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь