A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітання Ізяславського міського голови з Днем незалежності України

Дата: 24.08.2022 08:51
Кількість переглядів: 402

 

Шановні мешканці та гості Ізяславщини!

Вітаю Вас із величним національним святом – 31-ю річницею незалежності України!

День Незалежності України – особливе свято для кожного з нас. Воно уособлює в собі не просто день народження держави, а й пам’ять про наших предків, завдяки яким ми господарі на своїй рідній українській землі.

Роки незалежності нашої країни стали для всіх нас випробуванням на зрілість, толерантність та патріотизм. Проте вони продемонстрували усьому світові, що Україна зі своєю багатою історією та культурою, мелодійною мовою та працьовитими людьми відбулася як суверенна держава, здатна утверджувати демократичні цінності та захищати свободу. Для світу ми були нацією мирних хліборобів, а зараз стали нацією хоробрих воїнів. Нам є чим пишатись.

Також ми усвідомлюємо надвисоку ціну нашої незалежності – незліченну кількість відданих життів борців за ідею вільної України, десятки років втраченої свободи у таборах та в’язницях.

А тому сьогодні на нас з вами лежить величезна відповідальність перед усіма попередніми поколіннями, які мріяли про вільну незалежну Україну, та тими, які за останні вісім років, коли майже у всьому світі панує мир та демократія, віддали свої життя, захищаючи наші кордони від московитів.

Ми схиляємо голови перед гарячими серцями наших кращих синів і дочок, котрі вірять у незгасну зорю України, перед тими, хто боронив та досі боронить ціною власного життя її незалежність, хто зупиняв і зупиняє ворога. Ми шануємо і пам’ятаємо кожного. Ми ніколи не пробачимо ворогу жодне втрачене життя, жодну загиблу дитину, жодне руйнування наших міст і сіл.

Російський агресор згуртував українську націю, об’єднавши всіх нас єдиною метою – відстояти мир на своїй Батьківщині, відстояти європейські і загальнолюдські цінності.

Ми вдячні міжнародним партнерам за підтримку у цій боротьбі і впевнені у нашій спільній перемозі та відновленні миру, збереженні свободи і демократії.

Нехай наші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

Слава Україні! Героям слава! Все буде Україна!

 

З найкращими побажаннями

міський голова Сергій Шлегель


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь