A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулась урочиста церемонія вручення відзнак групі волонтерів Ізяславщини  

Дата: 23.08.2022 14:52
Кількість переглядів: 508

Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ. Доля склалася так, що на плечі нашого покоління впало важке випробування – відстояти власну, омріяну незалежність, яку виборювали віками. Те, що зараз відбувається в Україні – це війна за незалежність, це війна за найважливіші цінності: життя, правда, справедливість, людяність. Це війна за свободу, за національну гідність.

Ми усвідомлюємо високу ціну нашої незалежності – незліченну кількість відданих життів борців за ідею вільної України, десятки років втраченої свободи у таборах та в’язницях. Знову наша незалежність сплачується життям захисників і захисниць України, які, ризикуючи собою щодня, наближають перемогу над російським агресором.

Так уже в нашому житті є, що збройні сили і волонтери – це єдиний кулак для захисту нашої країни. Російський агресор згуртував українську націю, об’єднавши всіх нас єдиною метою – відстояти мир на своїй Батьківщині, відстояти європейські і загальнолюдські цінності.

У 2014 році ми стали одним цілим у тій динаміці, яка не дозволила агресору реалізувати свої плани. А після повномасштабного вторгнення окупанта на територію України практично кожен мешканець та небайдужі гості Ізяславщини долучились до волонтерської діяльності на підтримку наших захисників. Кожен робив та продовжує робити свій внесок, щоб зберегти не лише свою землю, а й країну, свій дім. Ми вдячні всім і кожному!

І сьогодні, 23 серпня, на центральній площі міста Ізяслав відбулась урочиста церемонія вручення відзнак для групи волонтерів Ізяславщини.

Загалом відзнаки отримали 24 волонтери. Під час вручення грамот та подяк присутні оплесками вітали нагороджених.

За самовіддане служіння українському народові, активну громадянську позицію, участь у національному відродженні України, утвердження її незалежності, патріотизм, популяризацію українських духовних цінностей та з нагоди Дня Незалежності України вручено Подяку Хмельницької обласної ради та  нагрудний знак «ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ 2022»:

директору державного підприємства «Ізяславське лісове господарство» Кутасєвічу Сергію Анатолійовичу;

депутату Ізяславської міської ради, голові фермерського господарства «Томашенко», директору товариства з обмеженою відповідальністю «Родовід ТСА» Томашенку Сергію Анатолійовичу;

засновнику, комерційному директору товариства з обмеженою відповідальністю "Арта-Хімгруп" м.Ізяслав Дідичу Андрію Миколайовичу.

 

За активну громадську та волонтерську діяльність, внесок у зміцнення потенціалу Збройних Сил України, а також з нагоди  Дня незалежності України нагороджено грамотами Ізяславської міської ради

волонтерів відокремленого підрозділу – філії  громадської організації «Захист об’єднання волонтерів» м.Ізяслав: ГУМЕНЮК Софію Олександрівну, КЛІМЧУК Лесю Миколаївну, КУЛАКОВСЬКУ Лідію Володимирівну, ХОТЯЧУКА Бориса Федоровича, ЦИБУЛЮ Аллу Анатоліївну, ЧОРНУ Юлію Дмитрівну;

 

волонтерів Ізяславщини: ВОРОБЕЯ Павла Васильовича,  БОЙЧУКА Тараса Миколайовича, БОЯРЧУКА Олександра Владиславовича, ГНАТЮКА Владислава Ігоровича; ГНАТЮКА Олександра Ігоровича, ГОДОВАНЦЯ Володимира Васильовича, ГОРДІЄНКО Ірину  Антонівну, ЛЕВЧУКА Максима   Станіславовича, МАРТИНЮКА Олександра Вікторовича, МІЛОВА Артема  Юрійовича, РОМАНЮК Інну Сергіївну, САНКІНА Миколу Вікторовича, ХОМ’ЯКА Віталія Олександровича, ХМИЗА Євгена Володимировича, ФРАНКОВУ Зою Миколаївну.

 

Дякуємо вам, а також усім мешканцям та гостям Ізяславщини, які долучились до волонтерської діяльності. Ви усі є гордістю нашої Ізяславщини, а також Батьківщини. Ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні, незборима сила! Пам’ятаймо, що ми, українська нація – нація, у якій генетично закладений нестримний запал і потяг до самоствердження, боротьби і перемог.

 Лише разом і лише до нашої Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь