A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Ізяславщині відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України

Дата: 23.08.2022 14:23
Кількість переглядів: 499

Фото без опису

23 серпня вся Україна вшановує одну із головних державних святинь — Державний Прапор України.

Для всіх нас синьо-жовтий стяг - це не просто прапор. Це - символ мужності багатьох поколінь українців, які боролися за незалежність своєї держави, це - приклад героїзму наших захисників, це - данина пам'яті та поваги людям, які працювали задля розвитку нашої країни.

Це свято є також важливим нагадуванням, що ми - українці, повинні пишатися своєю державою, її багатогранною культурою та традиціями. В Україні проживає чимало національностей та етнічних груп. Так, багато в чому ми різні, багато в чому надзвичайно схожі, проте ми завжди об'єднані одним стягом - прапором свободи, честі та гідності.

Сьогодні, 23 серпня, на центральній площі міста Ізяслав відбулась церемонія урочистого підняття Державного прапора України.

Під звуки Державного гімну почесне право підняти Державний Прапор України на головній щоглі громади було надано випускнику  Ізяславського ліцею №5 імені О.П.Онищука, який досяг вагомих успіхів під час проведення національного мультипредметного тесту з математики й історії (отримав 200 балів) Юрчуку Роману Володимировичу та учениці 10 класу Ізяславського ліцею №5 імені О.П.Онищука, волонтерці Коноваловій Тетяні Володимирівні.

На урочистому заході Ізяславський міський голова Сергій Шлегель звернувся із вітальним словом до присутніх. У своєму виступі він зазначив, що український прапор сьогодні - це справжній символ боротьби і незламності країни, національної єдності, честі та гідності! В усьому світі синьо-жовтий колір нашого стягу уособлює сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві мужньому українському народові. І це колір нашої ПЕРЕМОГИ, яку впевнено наближають наші Збройні сили, усі українці на фронті і в тилу, наші міжнародні партнери! Тому Перемога неодмінно буде за Україною, перемога – за синьо-жовтим стягом!

За самовіддане служіння українському народові, активну громадську та волонтерську діяльність, участь у національному відродженні України, утвердження її незалежності, патріотизм, популяризацію українських духовних цінностей та з нагоди Дня Незалежності України було вручено відзнаки різних рівнів влади волонтерам Ізяславщини.

Фото без описуТрагічні й водночас героїчні події на території України перетворили  прапор на знамено боротьби за свободу, демократію та незалежність. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять тих, хто під небесно-золотими кольорами віддавав життя за нашу країну.

Завершився захід піснею «Ген на узліссі хрест стоїть» у виконанні Володимира Левченка та Івана Зеленського, а також Державним гімном України. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь