A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Діти інтуїтивно відчувають, як зробити наш світ кращим!

Дата: 19.08.2022 23:48
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

Кожен із нас побачив найгірше, що могло статися… На жаль…Ми  побачили обличчя війни. В нашій країні зруйновані міста, будинки, людські долі, обірвані життя…

А чи знаєте ви, що між цими чорними хмарами, які насунули на нашу країну,  пробиваються промінчики сонця… Саме цими промінчиками є діти-волонтери. Ці промінчики обпікають чорні хмари ненависті і вони відступають.

Українські діти неймовірні! Вони не лише навчилися жити в новій реальності, а й на рівні з дорослими допомагають наблизити перемогу -  займаються волонтерською діяльністю: малюють, печуть, майструють, продають тощо. Діти інтуїтивно відчувають, як зробити наш світ кращим.

Ми вражені тому, наскільки діти Ізяславщини налаштовані допомагати. Вони шукають можливості та варіанти, запалюють дорослих своєю вірою в перемогу.

Ми зустрічаємо маленьких патріотів просто посеред вулиць нашої громади. На наше щастя юних волонтерів стає все більше та більше. І роблять вони це не вагаючись та впевнено у власному результаті.

Дітлахи утворили свої «блокпости» та звертаються до водіїв/ перехожих із проханням підтримати наших захисників і долучитись до збору коштів на їх потреби.

Цими днями своєю творчістю, своїми стараннями та своєю активністю групі малих патріотів вдалося зібрати на «блокпостах» (при виїзді з Ізяслава в сторону Славути, в мікрорайонах «Харчомаш», БОСів, Ізяславського НВК № 2) значну суму коштів для воїнів Ізяславщини, які боронять Україну на фронті. 10-20 грн. - це невеликі суми. Проте не так важлива сума, як стабільність її пожертвування!

Зібрані кошти діти передають для Православної Церкви України - отцю Володимиру, ці кошти будуть використані за призначенням.

Маленькі волонтери Ізяславщини не втомлюються допомагати нашим захисникам, бо знають, що «Допомога - це Перемога!».

Наші військові воюють саме за дітей, за наше нове покоління, яке готове будувати нову та сильну державу! Їхній  вклад неоціненний!

Фото без описуДякуємо щиро батькам за підтримку дітей, за вашу працю. Це шанс виховати абсолютно нове покоління українців з правильними цінностями та пріоритетами. 

Дякуємо водіям/перехожим громадянам Ізяславської громади, які щоденно підтримують наших юних волонтерів та Збройних Сил України.

Ви ще сумніваєтесь, чи переможемо ми?! З такою підтримкою ПЕРЕМОГА буде неодмінно нашою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь