A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

КП «Ізяславводоканал» поступово оновлює автопарк

Дата: 18.08.2022 15:44
Кількість переглядів: 236

Фото без опису     КП "Ізяславводоканал" є підприємством критичної інфраструктури, у нинішній непростий час відіграє особливу роль у наданні послуг. Крім того, зараз істотно зросло навантаження на мережі та технологічне обладнання, що використовується в процесі перекачування стоків та водопостачання. Адже за час війни  в Ізяславській міській територіальній громаді постійно проживають внутрішньо переміщені особи. І в різні часи їх кількість коливалась від 2 і майже до 4 тисяч.

І все ж комунальне підприємство, у міру своїх можливостей, працює над ремонтом та оновленням автопарку. Адже від цього багато в чому залежить оперативність реагування на аварійні виклики, зменшення витрат на паливно-мастильні матеріали, а відтак, стабільне водопостачання та водовідведення в помешканнях жителів.

Так, під час воєнного періоду першочергово кошти місцевих бюджетів спрямовують на забезпечення оборонної здатності України, а також на соціально захищені статті та виплати. Тому комунальники, розуміючи всі труднощі сьогодення, ремонтують стару техніку, яка тривалий час не експлуатувалась. Наразі вони подарували нове «життя» трьом застарілим автомобілям, а саме: УАЗ-452А, УАЗ-3152-01 та ГАЗ-53.

Відремонтувати, замінити основні вузли та агрегати, пофарбувати – таким було першочергове завдання. Працівники підприємства дійсно гарно виконали свою роботу. Стару техніку, в буквальному розумінні слова, воскресили: використали деталі з усіх уживаних автомобілів, які мали списати, а дещо докупили. Тепер відремонтовані автомобілі ще довго працюватимуть та полегшуватимуть працю комунальникам.

На черзі – екскаватор, який розукомплектовувався впродовж останніх 10 років, а зараз повністю відремонтований та очікує фарбування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь