Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Молодь – це рушійна сила позитивних змін

Дата: 12.08.2022 20:38
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

Зараз кожне свято ми сприймаємо по-новому. Знаходимо зовсім інші сенси. Так і відбувається сьогодні. Вперше разом із усім цивілізованим світом ми відзначаємо Міжнародний день молоді. Але для нас він не такий радісний, як би це мало бути.

Хлопці та дівчата мали б відпочивати, будувати плани, мріяти та творити. А замість цього наша молодь знаходиться на всіх фронтах боротьби: волонтерить, підіймає економіку, створює соціальні ініціативи, захищає нашу свободу на фронті, активно представляє нашу країну на міжнародній арені тощо.

 Сьогодні, 12 серпня, юнаків та дівчат, які активно беруть участь у житті Хмельниччини, займаються волонтерством та громадською діяльністю, привітали з Міжнародним днем молоді.

За вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в Україні, національно-патріотичне виховання молоді, активну громадську діяльність, відданість справі, особистий внесок у наближення перемоги України та з нагоди Дня молоді начальник обласної військової адміністрації  Сергій Гамалій вручив учасникам відзнаки та цінні подарунки. Серед нагороджених осіб з територіальних громад області є й з Ізяславщини. Це учениця 10-го класу Ізяславського ліцею № 5 імені О.П.Онищука Ізяславської міської ради Тетяна Коновалова. Їй було вручено Подяку обласної військової адміністрації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь