A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вершину "200 балів" підкорили випускники Ізяславщини

Дата: 11.08.2022 22:10
Кількість переглядів: 419

Фото без опису

Ще зовсім недавно віддзвенів Останній дзвоник, випускники Ізяславщини отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти, аж ось – всі вони вже успішно склали єдиний Національний мультипредметний тест (з трьох предметів: українська мова, математика та історія України). Позаду залишається ще одна подолана сходинка.

На долю цьогорічних випускників випало чимало випробувань, особливо повномасштабне вторгнення окупантів на територію України. Проте це все не відбило бажання у школярів Ізяславської громади отримати міцні знання і стати найкращими.

Отримати бажаних 200 балів хоча б з одного предмета на Національному мультипредметному тесті, мабуть, мрія кожного випускника цього року. І ось нарешті випускники Ізяславської громади дізналися результати мультимедійного тесту. Хто ж отримав омріяні «200 балів»?

Знайомтесь - це сімка щасливців, яким посміхнулась ця мрія:  

1. Франчук Іван, випускник Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. ім.О.Кушнірука № 2, ліцей». Результат   мультипредметного тесту з математики - 200 балів;

2. Юрчук Роман, випускник  Ізяславського ліцею №5 імені О.П.Онищука. Результат мультипредметного тесту з математики й історії - по 200 балів;

3. Ткаченко Володимир, випускник Ізяславського ліцею №5 імені О.П.Онищука. Результат мультипредметного тесту з математики - 200 балів;

4. Вочаковський Дмитро, випускник Ізяславського ліцею №5 імені О.П.Онищука. Результат мультипредметного тесту з математики - 200 балів;

5. Карачун Ірина, випускниця Ізяславського ліцею №5 імені О.П.Онищука. Результат мультипредметного тесту з історії України - 200 балів;

6. Кукуріка Ілона, випускниця Клубівського ліцею імені Олега Довгого. Результат мультипредметного тесту з історії України - 200 балів;

7. Редколіс Анна, випускниця Мислятинської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Результат мультипредметного тесту з історії України та української мови - по 200 балів.

Фото без опису

Своїм прикладом випускники довели, що скласти Національний мультипредметний тест на 200 балів - цілком реально!

Що ж було найважче? Довести самому собі свою здатність скласти Національний мультипредметний тест на 200 балів.

А тепер ці випускники довели собі та оточуючим, що вони можуть вчитися на відмінно та претендують на найкращі спеціальності в Україні.

Головний секрет їхнього успіху – невтомна праця, самопідготовка та повторення матеріалу, а також віра у себе. Це кожному до снаги і кожен зможе обов'язково досягнути успіху!

Вітаємо наших випускників, які склали національний мультипредметний тест на максимальні бали! Пишаємося вами і впевнені, що такі результати стануть для вас запорукою успішного вступу у заклади вищої освіти!

Бажаємо, щоб всі наступні іспити в житті проходили легко і успішно, щоб всі ваші мрії неодмінно стали реальністю. Нехай кожен із вас обов’язково знайде своє призначення у житті!

Також висловлюємо щиру подяку педагогам за здобуті школярами цінні знання, а батькам – за те, що протягом багатьох років ви наполегливо прищеплювали своїй дитині працьовитість, служили орієнтиром, мотивували на саморозвиток, досягнення високих результатів!

Без сумніву, це ті перемоги, які також ведуть до Великої Перемоги України. Все є і буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь