A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Триває об’їзд закладів освіти Ізяславщини

Дата: 10.08.2022 20:17
Кількість переглядів: 610

Фото без опису     

Традиційно, перед початком навчального року, кожний заклад освіти Ізяславської міської територіальної громади повинен пройти перевірку, показати свою готовність до роботи у новому навчальному році та в осінньо-зимовий період.

Але цього року умови для організації освітнього процесу та існування шкільних родин відрізняються, оскільки в Україні йде повномасштабна війна з країною-агресором.

А тому з метою забезпечення стійкого функціонування об’єктів освіти Ізяславщини в умовах воєнного стану тривають підготовчі роботи до нового навчального року. Окрім приведення у відповідність класних кімнат та службових приміщень навчальних закладів та закладів дошкільної освіти, підготовки до опалювального сезону, цьогоріч в освітян ще одне надважливе завдання – підготувати належні укриття для школярів та дошкільнят. Тому за справу беруться усі разом – влада, працівники освіти та батьки.

З 09 серпня розпочався об’їзд навчальних закладів громади, який триватиме до 12 серпня включно. Спеціальна комісія на чолі із заступником міського голови Лесею Божко, до складу якої увійшли спеціалісти різних служб громади, визначатимуть наскільки кожен заклад готовий до початку нового навчального року.

Учора, 09 серпня, комісія здійснила об’їзд Білогородської ЗОШ І-ІІІ ст. (опорний заклад), Михнівської ЗОШ І-ІІІ ст., Мислятинської ЗОШ І-ІІІ ст., Михнівського, Білогородського, Двірецького, Поліського, Мислятинського закладів дошкільної освіти.

Сьогодні, 10 серпня, відвідали Клубівський ліцей ім.Героя України Олега Довгого, Васьковецький НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – дитячий садок» (філія), Ізяславський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ліцей» ім.О.П.Кушнірука, Ізяславський НВК «ЗОШ І ст. – дитячий садок № 7», Клубівський та Щуровецький заклади дошкільної освіти, ДЮСШ. 

Кожен представник комісії обстежує готовність відповідно до свого профілю.

Особлива увага приділяється укриттям, які мають бути забезпечені електрикою, штучним освітленням, системами вентиляції, відповідати санітарним та протипожежним нормам, тощо. Крім того при облаштуванні укриттів враховуються наявність запасного виходу, міцність конструкції, зручність для дітей. У ДСНС наголошують, що обладнання укриттів розраховується на безперервне перебування людей впродовж не менше 48 годин.

Також комісія оглянула кабінети НУШ, навчальні кабінети, спортивні зали, харчоблоки, пришкільні території закладів освіти, ознайомились із підготовкою систем опалення, запасів вугілля і дров, в ході чого підкреслено потужну та сумлінну роботу установ до нового навчального року.

Фото без описуОкрім цього, наразі проводяться опитування батьків про те, якій формі навчання вони надають перевагу. Дистанційна форма навчання також продовжиться у тих навчальних закладах, де немає можливості облаштувати укриття для дітей та персоналу.

Результати готовності закладів освіти до нового навчального року будуть підведені по закінченню об’їзду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь