A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вимушені переселенці Ізяславської міської територіальної громади знову отримали гуманітарну допомогу

Дата: 08.08.2022 14:58
Кількість переглядів: 562

Фото без опису

Вимушені переселенці із різних регіонів України, котрі, тікаючи від війни, знайшли прихисток в Ізяславській міській територіальній громаді, продовжують отримувати гуманітарну допомогу від благодійників.

Цього разу на допомогу біженцям прийшла Міжнародна гуманітарна організація Word Central Kitchen. Від цієї організації внутрішньо переміщені особи, що проживають в Ізяславській громаді, отримують продуктові набори вже вдруге. Дякуємо за таку необхідну сьогодні підтримку та допомогу тим, хто цього гостро потребує.

Роздача гуманітарної допомоги проводилася в п’ятницю, 05 серпня, у розрахунку 1 набір різноманітних продуктів на 1 родину. У цей день отримували допомогу сім’ї переселенців, котрі проживають в м.Ізяслав. А біженці, які мешкають на території старостинських округів Ізяславщини, отримають продуктові набори через старост.

За день видано 659 продуктових наборів. Гуманітарні набори місять різні крупи, макарони, паштети, консервовані овочі, рибні та м’ясні консерви, солодощі і т.д.

Волонтерам пункту, які роздавали цю допомогу, було приємно відчувати вдячність від дорослих і маленьких переселенців. Їм важлива турбота і підтримка. Багатьох вона розчулила, дала віру в те, що людяність і добро завжди перемагають.

Фото без описуОкрім допомоги продуктами, переселенці громади отримали від медиків Червоного Хреста медикаменти та первинну медичну допомогу, хто потребував.

Так, зараз, під час війни, усім дуже важко, проте все це тимчасово: перемога поверне нам спокійне, мирне життя! Ми сильна нація! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь