A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Ізяславщині тривають ремонтні роботи доріг загального користування місцевого значення

Дата: 05.08.2022 10:50
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

Стан автомобільних доріг загального користування місцевого значення – одна з найбільших проблем в Україні, яка носить загальнонаціональний характер. Адже внаслідок тривалої експлуатації, інтенсивного руху великовагового транспорту ці дороги зазнають значних руйнувань дорожнього покриття і потребують проведення відповідних ремонтних робіт.

На території Ізяславської міської громади теж вистачає проблемних ділянок доріг. Проте під час воєнного стану в Україні майже усі проєкти щодо капітальних ремонтів доріг призупинені. Тому єдиний шлях вирішення проблем з неякісним дорожнім покриттям– проведення ямкових ремонтів та підсипка з профілюванням ґрунтових доріг. Зараз головне для нас, українців, - відстояти Україну, потім ми усе надолужимо.

Наразі для забезпечення належного проїзду тривають роботи з ліквідації аварійної ямковості на найбільш критичних ділянках доріг загального користування місцевого значення, а саме: Ізяслав-Білогородка та Ізяслав-Тишевичі-Нечаївка через с.Зубарі. Ремонт здійснюється в рамках заходів з утримання доріг обслуговуючими організаціями. Тому виконавцем подібних ремонтів є філія "Ізяславський райавтодор" ДП "Хмельницький облавтодор".

Дорожники ремонтують «латки» на автошляху «Ізяслав-Білогородка» асфальтобетонною сумішшю, а на відрізку «Ізяслав-Тишевичі-Нечаївка через с.Зубарі» -  щебеневою сумішшю.

Фото без описуСвоє завдання працівники філії "Ізяславський райавтодор" виконують належним чином. Тепер головне, щоб підприємства, які мають великоваговий транспорт, дбайливо експлуатували ці дороги.

Крім того, закликаємо водіїв із розумінням ставитись до тимчасових перешкод у русі, бути уважними та обережними у місцях виконання дорожніх робіт та обирати безпечну швидкість і дистанцію під час руху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь