A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 02.08.2022 11:57
Кількість переглядів: 354

 

Нещодавно відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради, яке провів міський голова Сергій Шлегель.

На порядок денний для обговорення та прийняття відповідних рішень виносились питання, які носили фінансовий, соціальний та інший характер.

Традиційно спочатку присутні учасники зібрання розглянули бюджетний блок питань, а саме: розгляд звіту про виконання бюджету Ізяславської міської ради за перше півріччя 2022 року; внесення змін до бюджету Ізяславської міської ради на 2022 рік; внесення змін до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Ізяславської міської територіальної громади на період 2022-2025 років. 

Обговорюючи питання щодо звіту про виконання бюджету Ізяславської міської ради за перше півріччя 2022 року, виступаючий зазначив, що пріоритетним завданням бюджетного процесу було наповнення доходної частини фінансовим ресурсом та підвищення ефективності управління видатками. Оскільки запровадження воєнного стану в Україні та прийняття ряду законодавчих документів щодо змін податкового законодавства, дії норм та особливостей надходжень податків до місцевого бюджету, суттєво вплинуло на ці показники в Ізяславській міській територіальній громаді. А саме:

  • за перше півріччя  2022 року до загального фонду бюджету Ізяславської міської ради  за рахунок усіх джерел надійшло доходів в сумі 122 697 481 грн., при плані  на звітний період 125314304 грн., що становить 97,9% до затверджених показників;

  • питома вага трансфертів в загальній сумі надходжень становить 44,2% (54218926 грн.), податків і зборів – 55,8% (68 478 555грн.);

  • офіційних трансфертів з державного бюджету  надійшло в сумі 50 136 500 грн., або 100% до призначень звітного періоду;

  • податків і зборів (обов’язкових платежів) надійшло в сумі  68 478 555 грн. при  плані 71081400 грн., що становить 96,3% до затверджених показників.

  • видаткова частина  загального фонду міського бюджету за 1 півріччя 2022 року виконана в обсязі 116 206 445 грн., що становить 77,3% до  призначень  звітного періоду (150 420 613 грн.) та  45,8%  до  уточнених  річних  призначень.

Крім того на засіданні члени виконавчого комітету міської ради встановили тарифи на послуги з вивезення рідких побутових відходів від індивідуальних житлових будинків садибного типу. З 1 серпня вартість послуги для ізяславчан становитиме 100,85 грн./м3.

Також присутніми було погоджено комунальному підприємству «Ізяславтепломережа» закупівлі паливних дров. 

Далі учасники зібрання перейшли до блоку питань соціальної сфери. На порядок денний було винесено питання щодо: затвердження висновку про визначення місця проживання дитини; надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.

Крім того з метою поліпшення умов реалізації конституційного права громадян на звернення до органу місцевого самоврядування та підвищення ефективності роботи виконавчих органів міської ради виконкомом було затверджено інформаційні та технологічні картки послуг у сфері містобудування та архітектури, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Ізяславської міської ради, а саме з питань: прийняття рішення про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна, а також прийняття рішення про зміну адреси об’єкту нерухомого майна.

На завершення присутніми учасниками засідання обговорено та прийнято рішення стосовно надання трьом особам грошової допомоги на поховання осіб, які загинули (померли) внаслідок збройної агресії російської федерації.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь