Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Покликання – захищати Батьківщину, свою землю та народ

Дата: 30.07.2022 19:16
Кількість переглядів: 878

Фото без опису

 

На жаль, війна забирає найкращих синів та дочок Батьківщини, найкращих її людей, які не побоялись та стали в ряди воїнів, щоб зустріти ворога та дати йому відсіч заради нашої незалежності, нашої свободи, існування нашої України. Наші захисники могли б так само жити, творити, будувати щасливе майбутнє своїх родин і держави, радіючи кожному дню, але почуття відповідальності за свою країну і щирий патріотизм не дозволили їм стояти осторонь, коли над Батьківщиною нависла небезпека.

Ізяславщина знову у жалобі, безмірне горе огорнуло серця людей. 26 липня чорною сторінкою увійде в історію нашої громади. Не стало ще одного відданого патріота України, мужнього воїна, не стало рідного сина, чоловіка, батька, друга – мешканця села Радошівка, заступника командира гірсько-штурмового батальйону з морально-психологічного забезпечення Степанюка Ярослава Миколайовича. Йому було лише 34…

Дуже боляче усвідомлювати, що молоде життя обірвалось в розквіті сил. Скільки доброго і світлого могло бути в нього попереду, але…

Усі, хто знав Ярослава, кажуть – він був справжнім патріотом своєї держави, хоробрим, рішучим і мужнім воїном, справжнім професіоналом своєї справи, надійним побратимом. А ще – люблячим та чуйним сином, чоловіком та батьком, надійною опорою для сім’ї.

Сьогодні, 30 липня, відбулась церемонія прощання із новітнім Героєм. На подвір’ї, де Ярослав  раніше проживав, зібралося чимало людей: рідні, близькі, друзі, знайомі, бойові побратими, та інші, які прийшли провести в останній шлях славного воїна. Панахиду за загиблим відправили священнослужителі у місцевому храмі.  

Фото без описуПроводжаючи загиблого бійця в останню путь, присутні почергово підходили до домовини, клали до неї квіти та вклонялися мужності й відвазі воїна-захисника. Поховали бійця із військовими почестями на місцевому кладовищі с.Радошівка.  

Ми ніколи не забудемо тих, хто залишив рідну домівку, своїх найдорожчих серцю людей та став на захист нашої країни. Таким був Ярослав Степанюк. Він назавжди в наших серцях і в нашій пам'яті.

Вічна пам’ять і шана! Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь