A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

КАНАЛІЗАЦІЯ - НЕ СМІТНИК!

Дата: 28.07.2022 21:46
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

А ви знали, що жири і волосся, які здатні накопичуватися на стінах труб, поступово зменшують їх пропускну спроможність? А іржа, пісок, ганчірки, поліетиленові вироби створюють інколи настільки серйозні закупорювання в мережах, що усунути їх можливо лише за допомогою спецтехніки або заміни ділянки мережі?

Весь «скарб», який скидають до каналізації споживачі у результаті безвідповідальних дій, провокує засмічення стояків і затоплення каналізаційними стоками підвалів будинків, житлових приміщень громадян, які живуть на перших поверхах, а також мереж централізованого водовідведення. Це все створює некомфортні умови проживання для самих жителів багатоповерхівок, яким доводиться часом  дихати випарами стічних вод.

Крім того, на жаль, спостерігаються непоодинокі випадки скидання в каналізаційні колектори будівельного сміття: каміння, плитка, пластик, щебінь тощо. У результаті руйнуються каналізаційні труби.

Фахівці КП «Ізяславводоканал» вимушені залишати заплановані роботи та витрачати час на  ліквідацію наслідків аварійних ситуацій, спричинених діями несвідомих громадян. Очищаючи мережі та колектори, працівники водоканалу щодня збирають та вивозять величезну кількість сміття (до 300 кг за добу). 

Цьому можна запобігти, якщо використовувати каналізацію лише за призначенням і не робити з неї смітник!

Вкотре закликаємо мешканців Ізяславщини використовувати каналізацію виключно за прямим її призначенням. Це вбереже ваші підвали від затоплень, мережі – від аварій, гарантовано продовжить термін їхньої експлуатації, попередить необхідність перекривати воду.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь