Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У День Української Державності ізяславчани молились за український народ та Україну, за її перемогу та процвітання

Дата: 28.07.2022 16:53
Кількість переглядів: 262

Фото без опису

28 липня у рамках відзначення Дня української державності у Свято-Пантелеймонівському храмі Православної Церкви України відбувся молебень, який відслужив його настоятель, благочинний храмів Ізяславського округу Хмельницької єпархії ПЦУ, митрофорний протоієрей отець Володимир Ковальчук спільно із представниками духовенства Ізяславської громади.

Усі присутні на молитовному заході піднесли до Всевишнього соборну молитву за український народ та Україну, за її перемогу та процвітання.

Крім того присутні помолились за борців, що полягли за волю, незалежність та територіальну цілісність України в різні часи її історичного розвитку.

До присутніх на заході із пастирським словом звернулися священнослужителі Православної Церкви України, зазначивши, що  День української державності – це можливість для кожного українця згадати історію своєї країни, повну боротьбу за незалежність, єдність та щасливе життя. За весь період боротьби за Фото без описуБатьківщину українці не розпорошилися світом, не загубилися серед народів і країн. Сформувались як народ, утвердились як нація! І навіть у наш час, які б високі вимоги не висувала б нам доля - ми, українці, не перестаємо дивувати увесь світ своїм духом, патріотизмом, своєю незламною вірою у перемогу та мир. Цей день є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, за здійснення споконвічної мрії наших предків - бути господарями на своїй рідній землі.

Тож цінуймо те, за що боролися наші предки, пам'ятаймо всіх, хто загинув у цій боротьбі, будуймо майбутнє, в якому нам самим хотілося б жити.

Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь