A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Утримання в належному стані доріг – питання безпеки й життя учасників дорожнього руху

Дата: 27.07.2022 09:19
Кількість переглядів: 303

 

Повномасштабна війна в Україні поставила на паузу чимало сфер життя. Економіка країни фактично на повну вимушено працює для головної цілі – перемоги над окупантом.

Крім того, під час воєнного стану в Україні, відповідно до урядових постанов, обмежено фінансування на будівництво, капітальний та поточний ремонти доріг, незалежно від того, чи це кошти місцевих, обласних чи державних бюджетів. У першу чергу кошти з місцевих бюджетів спрямовують на забезпечення оборонної здатності України, а також на соціально захищені статті та виплати.

Проте, розвиток міста та сіл нашої громади не зупиняється. Ремонт доріг – це, передусім, питання безпеки учасників дорожнього руху, а, отже, усіх жителів та гостей громади. І наразі дієвим шляхом покращення стану ґрунтових доріг у сільських населених пунктах Ізяславщини є грейдерування. У пріоритеті вулиці, якими прямують маршрутні автобуси та транспорт спеціалізованих служб. При цьому ґрунтові дороги не тільки вирівнюють, а й частково підсипають, що покращує стан вулиць, зменшуючи аварійність доріг для транспортних засобів та пішоходів.

Завдяки всебічній підтримці сільськогосподарських товариств, котрі займаються своєю діяльністю на території нашої громади, вдається поступово реалізувати намічені плани.

Цими днями у рамках соціально-економічного партнерства товариством з обмеженою відповідальністю "Україна 2001" проведено грейдерування доріг Двірецького старостинського округу.

Попереду ще чимало роботи та вулиць, які «чекають». По мірі можливостей продовжуємо підтримувати життєздатність інфраструктури громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь