A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Сплачувати за послуги - обов’язок кожного!

Дата: 22.07.2022 11:59
Кількість переглядів: 291

Фото без опису

Повномасштабна війна стала сильним ударом по економіці та фінансовому стану багатьох українців. Користуючись тим, що оголошення воєнного стану в Україні визнано форс-мажорними обставинами, які звільняють споживачів послуг від відповідальності за невчасну оплату, частина українців перестала оплачувати за комунальні послуги. Так, для врегулювання ситуації із забезпечення населення газом, водою, електроенергією та іншими комунальними послугами Уряд України прийняв ряд постанов.

Проте, для стабільного функціонування житлово-комунального господарства вирішальне значення має сумлінне ставлення громадян до оплати за отримані послуги.  Керівництво комунальних закладів громади висловлюють слова подяки сумлінним платникам, які незалежно від складних реалій сьогодення, знаходять можливість своєчасно розраховуватись за житлово-комунальні послуги.

Та, на жаль, не всі мешканці Ізяславщини свідомо ставляться до обов’язку вчасно сплачувати за звичні зручності: воду, тепло, обслуговування житла тощо.

Несплата споживачами за житлово-комунальні послуги призводить до складнощів у роботі підприємств житлово-комунальної сфери громади, а саме до виникнення заборгованості із виплати заробітної плати працівникам, оплати за отримані енергоносії, паливно-мастильні матеріали, проведення ремонтних робіт на об’єктах та сплати  податків, зборів, платежів, що в подальшому порушить стабільну роботу підприємств критично важливої інфраструктури.

Економіка країни має працювати, місцевий бюджет має наповнюватись податками, а комунальні підприємства громади повинні отримувати кошти за надані послуги. Адже це – запорука стабільної роботи комунальної сфери та сили нашої країни й громади загалом.

А тому з метою запобігання колапсу у комунальній сфері Ізяславщини, закликаємо жителів громади вчасно сплачувати за спожиті комунальні послуги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь