A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Як ми переживемо цю зиму – залежить від кожного з нас

Дата: 22.07.2022 11:39
Кількість переглядів: 348

Фото без опису

20 липня у м.Київ під головуванням Міністра розвитку громад та територій України О.Чернишова відбулась нарада щодо технічної та економічної готовності підприємств теплопостачання до опалювального періоду 2022/2023 років за участю голів територіальних громад. Ізяславський міський голова Сергій Шлегель також взяв участь у цьому засіданні.

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов зазначив, що опалювальний сезон залежить від декількох складових, зокрема важливими є цінова стабільність, забезпечення енергоресурсами, технічний стан обладнання та наявність резервного обладнання. Міністр вкотре наголосив, що тарифи на тепло не змінюватимуться.

Під час зібрання було наголошено, що цьогоріч очікується найскладніший опалювальний період за часи незалежності України. Війна, яка триває в країні, досить жорстко координує життя українців. Сьогодні кожен завбачливий господар уже оперативно готується до найскладнішого у нашій історії опалювального сезону. Адже на календарі середина літа і до початку наступного опалювального сезону залишається обмаль часу.

Присутні очільники громад у свою чергу прозвітували про хід проведення роботи на місцях у цьому напрямку.

Що стосується Ізяславщини, то наразі підготовка до осінньо-зимового періоду знаходиться в активній фазі. Станом на сьогоднішній день рівень готовності до холодного періоду в громаді сягнув 50%.

Зі свого боку, попри складнощі, КП «Ізяславтепломережа» вживає відповідних заходів, щоб опалювальний сезон у громаді пройшов безперебійно. Адже жителі громади не повинні відчувати труднощів: в оселях ізяславчан має бути тепло, а послуги – надаватися якісно.

Але і мешканцям Ізяславщини зі свого боку варто потурбуватись про тепло своїх помешкань: утеплити будинок (стіни, балкон, двері), встановити відбивні екрани за батареями, замінити старі вікна на сучасні та інше.

Крім того саме зараз, в літній період, дуже важливо подумати про альтернативні до газу джерела теплової енергії. Зокрема варто розпочинати заготівлю дров вже зараз, щоб потім не створювати черг та соціальної напруги, а також запастися, наприклад, дизельними генераторами, щоб твердопаливний котел міг працювати. 

Також варто не забувати, що кожен мешканець Ізяславської міської територіальної громади − споживач житлово-комунальних послуг. Тож отримуючи ці послуги, варто не забувати і про обов'язок вчасно за них оплачувати. Адже запорукою безперебійної роботи комунальних підприємств громади є вчасна сплата за спожиті послуги ВСІМА споживачами!

За результатами засідання керівникам територіальних громад було наголошено на необхідності своєчасного виконання поставлених завдань з підготовки громад до зими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь