A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ізяславщина долучилася до Всеукраїнської акції «Разом сильніші 2.0»

Дата: 20.07.2022 14:40
Кількість переглядів: 244

Фото без опису

Наразі в Україні триває другий етап Всеукраїнської акції для дітей «РАЗОМ СИЛЬНІШІ 2.0», яку започаткувала Ювенальна превенція Національної поліції України.

Головною метою акції є підтримка дітей, які є найбільш чутливою та вразливою частиною нашого суспільства. Адже, на жаль, все більше дітей страждає від збройної російської агресії. У найменших громадян нашої неньки війна забирає рідних, дитинство...

Фото без опису

Ізяславщина також долучилася до Всеукраїнської акції «Разом сильніші 2.0». Сьогодні, 20 липня, у рамках проведення цієї акції, за ініціативи інспектора сектору ювенальної превенції Шепетівського районного управління поліції Іллі Риголя, головним спеціалістом відділу «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради та фахівцем із соціальної роботи відділення КУ «Центр надання соціальних послуг» вдалось втілити в життя та подарувати для чотирьох дітей віком від 6 по 15 років часточку добра та багато корисних і необхідних речей. Діти охоче розпаковували пакунки та щиро тішилися подарункам.   

«Якщо ми можемо у такий спосіб підтримати сім’ї та зробити дітей хоч на трішки щасливішими, попри усі випробування, що випали на їхню долю – це уже наша спільна перемога. Надалі будемо продовжувати свою місію та допомагати потребуючим, адже разом ми сильніші» - зазначили ізяславські учасники акції.

  Усі небайдужі мешканці Ізяславщини також можуть долучитися та допомогти дітям, які цього потребують, подарувати частинку свого тепла та любові. Адже ми, українці, вже знаємо наскільки ми сильні, коли разом. Та й роблячи когось щасливим, ми самі стаємо щасливіші та сильніші.

 

Відділ «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь