A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Оркестр Військової академії м.Одеса влаштував високопрофесійне феєричне дійство

Дата: 19.07.2022 11:57
Кількість переглядів: 522

Фото без опису

Вчора, 18 липня, майданчик біля Ізяславського будинку культури  заполонили звуки музики. До Ізяслава завітав концертний оркестр Військової академії м.Одеса, щоб у цей непростий час підтримати бойовий дух і психологічну рівновагу як військовослужбовців, так і мешканців громади, і тих, хто вимушено залишив свої домівки, втікаючи із зони бойових дій.

Адже українська пісня – це не лише душа народу, а ще його сила, патріотичний дух і зброя. І в час повномасштабного російського вторгнення на українські землі пісня є невіддільною складовою Перемоги. Музичне мистецтво згуртовує, розраджує, спонукає військовослужбовців і цивільних до спільної боротьби як на передовій, так і в тилу.

На гастролі прибув не повний склад оркестру, тому що частина музикантів зараз знаходиться на передовій і боронить Україну зі зброєю в руках.

Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих українських патріотів за незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

З українським завзяттям та одеським колоритом оркестр влаштував високопрофесійне феєричне дійство, представивши добірку своїх кращих українських музичних композицій та хітів. Це були як відомі народні пісні, так і популярні композиції сучасних українських виконавців.

Драйвовий та запальний концерт просто неба не залишив байдужим жодного слухача.

Серед композицій, які звучали з імпровізованої сцени, була «Гей, соколи» — відома пісня україно-польського поета Тимоша Падури. Виконав оркестр і композицію «Москва згоріла і втонула» про затонулий російський військовий корабель. Не менше сподобалася гостям заходу пісня «Горить, палає техніка ворожа». Зокрема пролунали відомі всім пісні «Слава Героям», «Ой, на горі два дубки» та «Ой у лузі червона калина». Почувши знайомий мотив, глядачі стали підспівувати.

Захоплюючою грою на духових інструментах broth-band «Тюльпани на пероні» запалили публіку.  

Фото без описуНаостанок оркестр виконав пісню «Смерека».

Кожен концертний виступ глядачі підтримували гучними оплесками й оваціями, а по завершенні слухачі не хотіли відпускали артистів із імпровізованої сцени, висловлюючи таким чином своє захоплення їх мистецтвом. З натовпу скандували «Браво!» та «На біс!».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь