A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 18.07.2022 10:32
Кількість переглядів: 401

Фото без опису

15 липня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради, яке провів міський голова Сергій Шлегель.

Для забезпечення ефективного функціонування бюджетної сфери та життєво необхідних потреб жителів Ізяславської міської територіальної громади у період дії воєнного стану прийнято низку важливих рішень, а саме: внесли зміни до бюджету Ізяславської міської ради на 2022 рік, а також до Програм «Територіальна оборона на 2022 рік» та «Турбота» на 2021–2025 роки. Зміни до Програми «Турбота» внесли в частині доповнення, а саме затвердили Порядок надання грошової допомоги на поховання осіб, які загинули (померли) внаслідок збройної агресії російської федерації. Цей Порядок застосовується до осіб, які на момент смерті були зареєстровані на території Ізяславської громади, та загинули (померли) внаслідок збройної агресії російської федерації і поховання яких здійснюється в Ізяславській громаді. Для отримання грошової допомоги на поховання осіб, визначених цим Порядком, члену сім’ї потрібно подати заяву із пакетом відповідних документів до Ізяславської міської ради. 

Крім того члени виконавчого комітету міської ради затвердили  фінансовий план на 2023 рік КП «Ізяславське  міське бюро технічної інвентаризації», а також розмір плати за надання соціальних послуг комунальним закладом соціального захисту «Відродження» Ізяславської міської ради. Тепер він становитиме в розмірі 120,0  грн.

Традиційно учасники засідання розглянули блок питань, що стосується захисту прав дітей, а саме: надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, та встановлення над нею піклування; визначення місця проживання дитини; постановки на квартирний облік; надання згоди на вчинення правочину.  

Окрему увагу було приділено питанням: зміни адреси; розгляду скарги на постанову по справі про адміністративне правопорушення.

На завершення членами виконавчого комітету міської ради обговорено та прийнято рішення стосовно надання допомоги трьом особам на поховання їхніх рідних/близьких.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь