A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВЛАСНИКИ БІЗНЕСУ ЗОБОВ’ЯЗАНІ ПРОВЕСТИ ЕВАКУАЦІЮ ЛЮДЕЙ ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

Дата: 14.07.2022 14:15
Кількість переглядів: 357

 

11 липня  начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій підписав наказ про вжиття заходів щодо забезпечення громадської безпеки у певних категоріях об’єктів при оголошенні повідомлення про повітряну тривогу.

У цьому розпорядчому документі йдеться, що під час повітряної тривоги суб'єкти господарювання, у власності або користуванні яких перебувають торговельно-розажальні заклади площею 500 м кв. та більше, криті ринки, кінотеатри, заклади харчування із кількістю посадкових місць 50 і більше, спортивні та фізкультурно-оздоровчі заклади (спортивні зали, басейни, аквапарки), офісні центри висотою 5 і більше поверхів тощо, повинні в обов’язковому порядку повідомити про сигнал тривоги відвідувачів та персонал, вжити заходів безпеки та евакуювати усіх відвідувачів. Також персонал закладів має пройти відповідне навчання.

З метою безпеки населення Ізяславської міської територіальної громади це стосується усіх закладів, установ та організацій незалежно від форми власності, які знаходяться на території Ізяславщини. Тому вони повинні припинити роботу та вжити всіх необхідних заходів безпеки. Адже в Україні триває справжня війна, почастішали сигнали оповіщення про повітряну тривогу. Нехтувати повітряною тривогою - це злочин, що в черговий раз показала трагедія в ТЦ "Амстор" (Кременчук), Вінниці та інших населених пунктах.

Оперативний штаб Ізяславської міської ради наголошує про зобов'язання усіх роботодавців організувати для своїх працівників безпечні укриття, адже ви, в першу чергу, несете відповідальність за життя і здоров'я своїх працівників та відвідувачів.

Крім того, при повітряній тривозі люди, як мінімум, не мають стояти біля закладів, установ, організацій незалежно від форм власності, які зачиняються на час небезпеки, особливо біля вітрин. Люди мають сховатися в найближчому укритті або поспішити у безпечні місця.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь