A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ОГОЛОШЕННЯ щодо добору кандидатур від громадських організацій у сфері культури для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора комунального закладу «Палац Сангушків» Ізяславської міської  ради

Дата: 13.07.2022 17:03
Кількість переглядів: 523

Ізяславська міська рада оголосила конкурс на посаду директора комунального закладу «Палац Сангушків» Ізяславської міської  ради.

Керуючись Законом України «Про культуру» та Положенням про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду директора комунального закладу «Палац Сангушків» Ізяславської міської ради, затвердженого рішенням двадцять другої сесії Ізяславської міської ради восьмого скликання від 30.06.2022 року № 17, Ізяславська міська рада розпочинає прийом пропозицій від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії з конкурсного добору на посаду директора комунального закладу «Палац Сангушків» Ізяславської міської  ради.

Членами конкурсної комісії можуть бути:

  • незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;

  • члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону;

  • члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

  • за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

  • має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов'язаного з корупцією;

  • є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи органу управління;

  • є членом трудового колективу комунального закладу культури, на посаду керівника якого проводиться конкурс.

Відбір кандидатур для включення до складу конкурсної комісії від громадських організацій здійснюється шляхом жеребкування.

Для участі у жеребкуванні громадська організація на паперових та електронних носіях подає Ізяславській міській раді до 02 серпня 2022 року включно лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії, копію статуту громадської організації, завірену належним чином. До листа додаються заява та анкета, за формами, що розміщені на вебсайті Ізяславської міської ради. Кандидатура, яка подана більш ніж однією громадською організацією, до участі у жеребкуванні не допускається. Відповідальність за достовірність поданих даних несуть кандидат і громадська організація, що рекомендує кандидатуру для включення до складу конкурсної комісії.

Телефон для довідок: (03852) 4-24-96, відповідальна особа Літвінчук Ірина Василівна, адреса електронної пошти iz.mr@ukr.net  (з позначкою «документи на конкурс «Палац Сангушків» («назва громадські організації»).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь