A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Пам'ять про героя житиме вічно в наших серцях

Дата: 12.07.2022 22:43
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

 

7 років тому чорне крило війни накрило не лише родину Цісаруків, а й кожного жителя Ізяславщини. Страшно визнавати, що у двадцять першому столітті в Україні від рук окупантів із сусідньої держави гинуть українці.

У цей день спекотного липня 2015 року від отриманих важких ран під час виконання бойового завдання помер начальник розвідки управління ракетних військ і артилерій управління оперативного командування «Захід», полковник Цісарук Юрій Миколайович.

Наш відважний земляк живий у пам’яті всіх, хто його знав, - не лише найрідніших людей і друзів, а й усіх тих, з ким перетинався його військовий шлях. Він не боявся, не ховався, адже любив військову справу. Мудрий і мужній, справжній воїн-захисник, який поклав своє життя на вівтар майбутньої перемоги в ім’я миру і добра на рідній землі. Тепер він залишиться навіки 41-річним новітнім Героєм, котрий вступив у боротьбу зі східним ворогом.

Щороку у роковини загибелі місце поховання нашого захисника відвідують рідні, знайомі, побратими, а також небайдужі мешканці Ізяславщини, щоб вкотре поклонитись подвигу новітнього Героя. Цей рік не став винятком. Героїзм та пам'ять загиблого бійця було вшановано хвилиною мовчання та покладанням квітів до могили.

Для Юрія Миколайовича, як і для інших наших славних героїв-земляків, війна не закінчена. Вони нині воюють на ідеологічному фронті, виховуючи своїм прикладом нових захисників Вітчизни.

А ми, ізяславчани, ніколи не забудемо тих, хто ціною власного життя захищав рідну землю, не жаліючи себе, виконував обов'язок, зберігши честь і гідність.

Із сумом у серці пам’ять про незабутній подвиг завжди житиме в серцях кожного із нас.

Герої не вмирають! Вічна йому слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь