A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Мультидисциплінарний підхід у допомозі внутрішньо переміщеним особам, сім’ям з дітьми

Дата: 09.07.2022 20:27
Кількість переглядів: 315

Фото без опису

 

Війна в Україні спричинила масштабну гуманітарну кризу. Мільйони сімей покинули свої домівки в пошуках безпечного місця для своїх дітей, втрачаючи доступ до базових продуктів та послуг.

Для того, щоб повернути сім’ям впевненість і контроль над життям, ЮНІСЕФ спільно з МБФ «Українська фундація громадського здоров’я», які реалізують проєкт «Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди», створили мобільні команди, у тому числі в м.Ізяслав. Вони надають комплексну підтримку сім’ям з дітьми, які постраждали від війни.

Завдання мобільної команди: оперативно надати вразливим сім’ям необхідну соціально-психологічну допомогу і бути там, де ця допомога необхідна.

До складу кожної команди входять: психолог, соціальний працівник, юрист, медик та водій.

Міждисциплінарна мобільна команда м.Ізяслав постійно організовує для дітей-переселенців цікаві розважально-пізнавальні заходи.

Один із таких заходів було проведено 08 липня в Радошівській сільській бібліотеці. Мобільна команда влаштувала для дітей цієї категорії заняття із арт-терапії. Такі заняття покликані зняти емоційне напруження та знизити рівень стресу і тривожності у зв’язку із подіями, які пережили діти. Для дітлахів було вручено арт-набори від ЮНІСЕФ. Один набір містить розвиваючі іграшки, приладдя для творчості, ручки й олівці, крейду. Крім того юні учасники виконували фізичні вправи та пограли у розважальні та інтелектуальні ігри. Від такого насиченого дня дітвора отримало чимало позитивних емоцій.

Фото без описуМіждисциплінарна мобільна команда м.Ізяслав також надає консультаційну допомогу і для самих переселенців. Усі бажаючі мають можливість звернутись за консультацією до спеціалістів за адресою: м. Ізяслав, вул.Шевченка, 10 В (5 кабінет), тел. +380 960131043, +380 667562980; e-mail: izaslavmmk@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь